Regija
"LJETNI KAMP" KOD PULE

Besplatno ljetovanje za
djecu sa stradalih područja
Objavljeno 3. lipnja, 2014.

ŽUPANJA - Humanitarna udruga Pokloni mi budućnost organizira "Ljetni kamp" na Fratarskom otoku kod Pule za školsku djecu poplavljenih područja Slavonije. Ljetni kamp trajat će u razdoblju od 1. srpnja do 1. rujna. Sve je besplatno, od prijevoza do hrane, smještaja, animacije... Cilj Udruge je djeci pružiti nezaboravno i bezbrižno ljetovanje, dok im roditelji čiste i obnavljaju kuće.

Kamp je zamišljen na način da se svakih desetak dana izmjenjuju skupine od petnaestak djece. Ona neće boraviti isključivo na otoku, nego će za njih biti organizirani i izleti u grad uz stručno vodstvo turističkog vodiča, diskovečeri i mnogi drugi zanimljivi sadržaji. Organizatori pozivaju zainteresirane roditelje djece da im se jave u inbox sa svojim brojem telefona pa će ih kontaktirati, ili da ih nazovu na broj 099/573-5007.

Pozivaju sve građane, gospodarske i druge subjekte koji mogu i žele pomoći da uplate svoje dobrovoljne priloge za ljetovanje djece s poplavljenih područja na broj računa otvorenog u PBZ-U.

Primatelj: Humanitarna udruga Pokloni mi budućnost, Verudela 8, Pula , IBAN računa HR09 2340 0091 1106 4880 6

SWIFTCODE:PBZGHR2X OIB: 61534711534, Opis: "ljetni kamp".(M.L.O.)

Možda ste propustili...

GLAZBENA ŠKOLA JOSIPA RUNJANINA

Svečanost za maturante - uručene su im diplome

HVIDR-A ZA BRANITELJSKE OBITELJI

Podijelili 100 jednodnevnih purića

POST FESTUM IZBORA NA RUBU 4. IZBORNE JEDINICE

Slobodna Vlast birala vlast - pobijedio HDZ s 24 glasa

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana