Regija
BELI MANASTIR

Deveti festival “Djeca pjevaju hitove”: Najbolja Stela Peter
Objavljeno 17. svibnja, 2014.

Stela Peter s pjesmom “Solo igračica” osvojila je prvo mjesto i nagradu publike na devetom zaredu festivalu Djeca pjevaju hitove, koji je u kinodvorani organiziralo Društvo naša djeca.

Dvanaest skladbi izvelo je 15 pjevačica i pjevača, učenika OŠ Dr. Franje Tuđmana i OŠ Šećerana, koji su proteklog mjeseca izabrani na audiciji. Iako je oduševila scenskim nastupom, drugim se mjestom morala zadovoljiti Nela Vargek, koja se odlučila za pjesmu Dobitna kombinacija, a treće je mjesto pripalo Klementini Jovanović s pjesmom Tarapana.

Osim njih, na festivalu su nastupili Selena Pligl, Mia Tomšić, Lorena Pligl, Josipa Kolonić, Gabrijel Novak i Ozren Malinić, dok su u duetu pjevali Vanja Milješić i Patrik Grujić, Josipa Vargek i Lana Drvoderić te Ena Bencek i Matea Juračić. Najboljima su uručene nagrade, a svim sudionicima zahvalnice. Pokrovitelj festivala bio je Grad Beli Manastir, a sponzori Baranjska čistoća, Foto Mara, Restoran Kod Kaje, HOK, CB Jungle, Trgovački obrt Peter, cvjećarnice Slonja i Centar za kulturu.(I.G.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike