Novosti
KOALICIJA HDZ - HSP DR. AS - HSS

Ivan Penava kandidat za gradonačelnika Vukovara
Objavljeno 16. svibnja, 2014.

Vezani članci

PREDIZBORNO KOALIRAJU I SDP/HNS

Odluka Vlade danas, izbori u Vukovaru 15. lipnja?

Ivan Penava je kandidat koalicije HDZ - HSP dr. Ante Starčević - HSS na prijevremenim izborima za gradonačelnika Vukovara. Kandidat te koalicije za dogradonačelnika je Marijan Pavliček (HSP dr. Ante Starčević), a ime drugoga kandidata za dogradonačelnika objavit će idućeg tjedna, kada će potpisati još jednu koaliciju - najavio je predsjednik vukovarskog HDZ-a Damir Barna.

Penava je naglasio kako je Vukovar danas grad u jako teškoj situaciji, s visokom stopom nezaposlenosti, stalnim odlascima mladih ljudi, poznat po skupoći i niskim plaćama. “Nažalost, Vukovar je danas grad starih ljudi. U gradu živi više od 28 posto starijih od 65 godina, a u isto nam vrijeme mladi odlaze. U gradu su ostali ostaci ostataka mladih ljudi, a grad bez mladosti nema budućnosti. Po mnogo čemu Vukovar je danas grad slučaj, a sve to rezultat je djelovanja svih ovih godina”, istaknuo je Penava.

Zbog svega navedenog, dodao je, na funkciji gradonačelnika borit će se da osigura topli dom i topli obrok za svakoga građanina Vukovara. Penava je pozvao birače da podrže koaliciju HDZ - HSP dr. AS - HSS na predstojećim lokalnim izborima u Vukovaru, koji se održavaju 15. lipnja. (M.K.)

“Borit ću se da osiguram topli dom i topli obrok za svakoga građanina Vukovara”, obećava Penava