Mozaik
NAKON ISPADANJA IZ SHOWA OBJAVILI RAZLAZ

Ana Rucner odselila se
od Vlade Kalembera
Objavljeno 22. travnja, 2014.
Par ne živi zajedno već tri mjeseca

Poznati domaći par glazbenika, Vlado Kalember i Ana Rucner, odlučili su se razvesti, prenio je jučer Dnevnik.hr, kao i svi mediji u regiji.

Poznata violončelistica za Story je otkrila kako je braku došao kraj te da je razvod za sve njih jako bolan. “Vlado i ja više ne živimo zajedno”, kaže Ana, koja već tri mjeseca ne živi s mužem. Ana i Vlado zaljubili su se 2005. na rođendanskoj zabavi Željka Keruma. Vjenčali su se godinu dana poslije u tajnosti u zagrebačkoj općini Medveščak, a nekoliko mjeseci poslije Ana je saznala da je trudna.

Rucner moli za poštovanje privatnosti zbog zaštite njihova malodobnog sina. Iako je među njima velika razlika u godinama, one im nisu bile nikakav problem do sada i često su isticali kako su sretni zajedno. Podržavali su jedno drugo u javnosti, a i na nedavne tračeve o razvodu samo su odmahnuli rukom. Što se točno dogodilo i zašto je par odlučio krenuti svatko svojim putem, još se ne zna.

 

- Jako ga volim kao čovjeka. Vlado mi je blagoslov i uvijek ćemo biti jedna duša, bili skupa ili ne. Mnogi se brakovi raspadaju, bit će sve u redu - kaže violončelistica.

O njihovu razvodu mjesecima se nagađalo, no Ana Rucner (30) i Vlado Kalember (60) tek sada su potvrdili da su predali papire za razvod. Unatoč svemu, ostali su u dobrim odnosima i često se viđaju. O sinu Darianu (8) zajednički se brinu, a tek se trebaju dogovoriti s kim će živjeti.

- O svom privatnom životu ništa ne želim govoriti - kratko je rekao Kalember. Unatoč problemima zbog kojih njihov osmogodišnji brak nije izdržao, par je zapjevao u showu “Zvijezde pjevaju”, iz kojega su ispali ovog vikenda.

Ana radi punom parom. Upisala je talijanski i njemački jezik, a želi i na diplomatsku akademiju. Pred njom je četvrti festival “Ana u Gradu”, na kojemu će održati koncert filmske glazbe i dovesti, među ostalima, Charlesa Billicha. Završila je i CD s klasičnom glazbom i bajkama. Postala je i članica upravnog vijeća Zagrebačke filharmonije.(T.K.)

 

O sinu Darianu (8) zajednički se brinu, a tek se trebaju dogovoriti s kim će živjeti

Možda ste propustili...

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

Najčitanije iz rubrike