Mozaik
VIDEO OBJAVLJEN NA SAM USKRS

Vinkovački spot “Happy”
drukčiji je od drugih
Objavljeno 22. travnja, 2014.
Spot će se koristiti kao turistička promocija Vinkovaca

Puno se pričalo ovih dana oko spota “Vinkovci Happy” i svi koji su nestrpljivo čekali premijeru, koja je održana u nedjelju na Uskrs, otišli su svojoj kući puni dojmova.

Veliki trud snimatelja i režisera spota Marka Zeljkovića Zelje urodio je plodom, Vinkovci imaju svoj “Happy” koji je puno drukčiji od onih koji su se snimali u drugim gradovima:

- Svi koji su ga nestrpljivo iščekivali, vjerujem da su zadovoljni spotom jer smo uložili puno truda kako bismo napravili spot koji se razlikuje od onih u drugim gradovima. Moram priznati da sam kroz ovaj spot puno toga naučio o povijesti Vinkovaca jer ima puno toga što se još može naučiti o Vinkovcima. Mislim da je negdje u opisu ovog spota trebao biti negdje link kako bi se naši mladi upoznali s poviješću Vinkovaca. Sad kad je sve gotovo, mogu reći da sam zadovoljan, no mnogima je tri tjedna puno oko stvaranja spota, no nama je bilo premalo da bismo obuhvatili sve što smo planirali. Kad podvučem crtu, mogu reći da sam više nego zadovoljan, a sad ćemo vidjeti komentare kad veći krug ljudi vidi naš spot - rekao je Marko.

Ideja oko stvaranja spota krenula je od pročelnika Upravnog odjela za kulturu i turizam, Marija Banožića koji je dao zadatak vinkovačkom glumcu Vladimiru Andriću da uz Marka osmisli spot za Vinkovce.

- Spot je sniman na 20 lokacija uz 40 kostima i možemo biti ponosni na vinkovački 'Happy'. Potrudili smo se napraviti spot koji ćemo koristiti kao turističku promociju naših Vinkovaca i da educiramo naše građane o bogatoj povijesti grada. Krenuli smo kroz povijest, a na kraju smo završili s mladima ispred naše Gimnazije. Tako smo na jedan način krenuli iz prošlosti u budućnost - rekao je Andrić.

I tako su i Vinkovci upisani na kartu brojnih svjetskih gradova u kojima se snimao spot za popularnu pjesmu “Happy” Pharrella Williamsa.

Mario KOKAJ

20 lokacija i 40 kostima može se vidjeti u spotu

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike