Regija
VINKOVCI

Radionica u "Bubamari" za izjednačavanje mogućnosti osoba s invaliditetom
Objavljeno 19. travnja, 2014.

VINKOVCI-U prostorijama Udruge za osobe s invaliditetom ''Bubamara'' Vinkovci održana je dvodnevna radionica pod nazivom ''Strateško planiranje u području izjednačavanja mogućnosti osoba s invaliditetom''.

Radionica je održana u sklopu projekta  ''Koristi svoja prava! Ostvarimo jednake mogućnosti i suzbijmo diskriminaciju na lokalnoj razini'', kojeg na području Istarske, Varaždinske i Vukovarsko-srijemske županije provodi Hrvatski pravni centar u suradnji s  ''Bubamarom'' - Udrugom osoba s invaliditetom Vinkovci, Društvom distrofičara Istre i Društvom distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina, te Uredom pravobraniteljice za osobe s invaliditetom kao vanjskim suradnikom.

Cilj radionice bio je doprinijeti izradi županijske strategije u području izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom u Vukovarsko-srijemskoj županiji kroz  pružanje stručne podrške prilikom oblikovanja takve strategije u skladu s procjenom prioriteta, potreba i mogućnosti.

Radionici su prisustvovali predstavnici Centra za socijalnu skrb Vinkovci, Centra za rehabilitaciju Mala Terezija Vinkovci, Udruge slijepih Vukovar, Grada Vinkovci, Agencije za razvoj VSŽ Hrast, te ispred Vukovarsko-srijemske županije predstavnice Upravnog odjela za zdravstvo.

Mario Kokaj

Možda ste propustili...

ZASELAK KOJI NI GOOGLE “NE PREPOZNAJE”

Zvjerinjak makadamom na glasovanje do Svetoblažja

Najčitanije iz rubrike