Sport
RUKOMETAŠI SPAČVE U LIGI ZA POREDAK

Vinkovčani već stvaraju momčad za sljedeću sezonu
Objavljeno 18. travnja, 2014.

VINKOVCI - Pobjedom protiv Bjelovara u posljednjem 26. kolu rukometaši Spačva-Vinkovci izbjegli su igranje Lige za ostanak i time već u ovoj fazi sezone izbjegli ispadanje. U direktnom sudaru za osmo mjesto koje je vodilo u Ligu za poredak bili su mnogo bolji od Bjelovarčana i pokazali kako vrijede više od postignutog. No, ozljede nekoliko igrača tijekom sezone nisu mogli nadomjestiti mladi igrači pa su izgubili nekoliko utakmica u samim završnicama. Ipak trener Josip Mečić i pored svega zadovoljan je osvojenim osmim mjestom.

- Ono što smo si zacrtali prije početka sezone to smo i ostvarili. Ove sezone željeli smo izbjeći Ligu za ostanak, koja je ujedno i skuplja od Lige za poredak pa nam je i to bio jedan od ciljeva, što jeftinije završiti ovu sezonu. Sada nam predstoji odigrati ovih šest kola i pokušati se popeti bar za još jednu stepenicu više u konačnom plasmanu. Ujedno se pripremamo za sljedeću sezonu, prve korake smo povukli, pregovaramo s nekoliko igrača koje želimo u našem sastavu za sljedeću sezonu.

U doigravanje Vinkovčani ulaze s posljednjeg četvrtog mjesta mini Lige za poredak s istim brojem bodova kao i riječki Zamet, a četiri boda manje od Umaga i Marine Kaštela. Prvu utakmicu Vinkovčani igraju u četvrtak u 20 sati u Umagu protiv istoimene momčadi. Kako bi si smanjili troškove putovanja već dan poslije gosti su Zameta u Rijeci. Poslije riječke utakmice igraju tri za redom u svojoj dvorani. Prvo protiv Marine Kaštelac (30. travnja), potom protiv Umaga (10. svibnja) i dva tjedna kasnije protiv Zameta (24. svibnja). U posljednjem prvenstvenom kolu gostuju kod Marina Kaštele. A. Grgić

Možda ste propustili...

DESCHAMPS IMA ŠIROK IZBOR ZA ZAMJENU

Kingsley Coman ni sam ne vjeruje u oporavak

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

Najčitanije iz rubrike