Osijek
POZIV GRAFIČKIM I PRODUKT DIZAJNERIMA

Prijavite se za Panona dizajnersku radionicu
Objavljeno 19. travnja, 2014.

Turisti žele suvremen, a istodobno i proizvod koji jasno ocrtava bogatu povijest kontinentalne Hrvatske. S ciljem stvaranja takvog proizvoda, u Osijeku će se od 7. do 10. svibnja održati treća Panona dizajn radionica, kojoj je cilj završiti liniju proizvoda namijenjenih turističkom tržištu.

Na prvoj je radionici definiran brand, udareni temelji vizualnom identitetu i osmišljeno nekoliko novih proizvoda. Na drugoj su usustavljeni podbrandovi Mara, Mata, Myra, Mara te osmišljena linija proizvoda za svaki od njih. Proizvode je potrebno dovršiti, zapakirati i dovesti na police. Bude li dobrih ideja za nove proizvode - bit će realizirani. Voditelji radionice su Marko Jovanovac (grafički dizajn) i Mirna Grubišić (produkt dizajn).

Prijaviti se mogu grafički i produkt dizajneri, s iskustvom ili bez njega, koji žele dati svoj doprinos društvenom poduzetništvu. Potrebno je ispuniti prijavnicu na adresi http://goo.gl/tNOxNR. Rok za prijavu je 2. svibnja do 20 sati.

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Organizator, Udruga za kreativni razvoj Slap, sudionicima izvan Osijeka pokrit će troškove dolaska, smještaja i hrane. (N.V.)

Najčitanije iz rubrike