Mozaik
KRENULI PRIPREMNI PARTYJI I KONCERTI

Ferragosto Jam 7 u Orahovici
potvrdio nove izvođače
Objavljeno 18. travnja, 2014.

Sve se više bliži novi glazbeni i popularni megafestival u Orahovici, Ferragosto Jam, koji će se ove godine u kolovozu održati po sedmi puta. Sve je više eminentnih imena hrvatske glazbene scene koja su potvrdila svoj dolazak na Orahovačko Jezero ovog ljeta.

- Line upu ovogodišnjeg Ferragosto Jama koji za sada čine Overflow, Jinx, Edo Maajka, Šank, Zbogom Brus Li, DJ Rahmanee, Yesh feat. Remi pridružuju se još Kiša metaka i Deafness By Noise. Objavu sljedeća dva izvođača objavit ćemo na Ferragosto zagrijavanju 30. travnja u Vintage Industrial Baru u Zagrebu na kojem će nastupati ABOP, Portman, Finska i Discohernia. Osim objave novih izvođača biti će podijeljeni Ferragosto JAM 7 paketi u kojima se nalazi FJ7: majica, bedž, naljepnica, ulaznica. – kaže Marko Nemec član Kluba dostave zvuke i jedan od idejnih začetnika Ferrgosto Jama. Ferragosto Jam ove će godine biti održan od 1. do 3. kolovoza, tradicionalno na staroj lokaciji, Orahovačkom jezeru.

- Early Bird ulaznice po cijeni do 75 kn mogu se kupiti od 1. svibnja preko Entrio sustava. Također do 1. svibnja traju i prijave za volontere i glasanje za bendove. I ove godine očekujemo veliki spektakl, podsjetit ću da smo prošle imali preko 4.000 posjetitelja, a s obzirom na imena izvođača ove godine će zasigurno brojka biti znatno veća – zaključio je Nemec.V.Grgurić

Early Bird ulaznice po cijeni do 75 kn mogu se kupiti od 1. svibnja

Možda ste propustili...

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

U NEDJELJU 14. TRAVNJA POČINJE 20. ZAGREBDOX

Pobjednici Sundancea, Berlinalea, SSF-a...

Najčitanije iz rubrike