Mozaik
OSJEČKA MANEKENKA BILA U FINALU MISS UNIVERSE

Loreta Anđelić: Tri dana nakon izbora
dobila sam poziv na reviju u Sloveniji
Objavljeno 18. travnja, 2014.
Želim uspjeti u modnom svijetu, kaže Loreta

Osječanka Loreta Anđelić je prvo nadmašila jaku konkurenciju 400 djevojaka iz cijele Hrvatske i postala jedna od 20 finalistica u finalu nacionalnog izbora za Miss Universe.

Na samom izboru nije pobijedila, ali samo tri dana kasnije odabrana je da kao jedina finalistica koja nije iz Zagreba, nosi reviju u Sloveniji, gdje su se predstavile vodeće modne kuće. Primjetio ju je jedan fotograf i ubrzo se našla u Celju.

- Bio je to veliki modni događaj u Celjskom domu. Tamo sam nosila modele novih kolekcija Lisca, S'Oliver, ali i modele učenika tamošnje Umjetničke škole - ispričala nam je Loreta, koja je izborom za Miss Universe jako zadovoljna.

- Dobila sam brojne lijepe poklone, ali sklopila sam mnogo novih poznanstava i stekla nova iskustva. Smatram da će mi se zahvaljujući tom izboru otvoriti mnogo novih vrata u ovom poslu - priča Loreta i dodaje kako su joj se kandidatkinje iz ostalih dijelova Hrvatske žalile kako ih lokalni mediji uopće nisu promovirali, kao nju i njezine kolegice finalistice iz Slavonije.

- Nije bilo ljubomore među nama, sa svima sam se jednako družila. Nisam primijetila da netko nekoga gleda “sa strane” - priča Loreta, koja se sprijateljila s pobjednicom izbora, novom Miss Universe, Ivanom Mišurom.

- Iznenadilo me što su za pobjednicu izabrali Ivanu, jako mi je drago radi toga. Ona je jako dobra osoba, ima divan karakter i jako mi se svidjela. Kad su prozvali njezino ime, skočila sam i rasplakala se od sreće. Moji su komentirali da sam bila sretnija nego da sam ja osvojila krunu (smijeh). Zadovoljna sam izborom: sve cure koje su dobile lentu, dobile su je zasluženo. Moram zahvaliti svojoj mami, prijateljima i dečku, koji su mi dali veliku podršku i bodrili me iz publike na finalu - kaže Loreta, koja će ove godine završiti školovanje i planira nastaviti svoju manekensku karijeru.

- Planiram se prijaviti na castinge, očekujem da ću sudjelovati na još modnih revija, želim uspjeti u modnom svijetu i potrudit ću se da tako i bude - kaže Loreta, koja nam je pozirala u haljini iz nove kolekcije proljeće/ljeto 2014. Marine Jerant i Manuele Lovrenčić, koja je predstavljena na nedavnom Cro-a-porteru.

Tanja KVORKA
Za Uskrs najviše volim kolače

Iako ima savršenu liniju, kao i svaka manekenka, mlada Osječanka priznaje da voli jesti i da se podrazumjeva kako će se za Uskrs gostiti u krugu svoje obitelji.

- Najviše volim kolače. Nije mi važno koje su vrste, volim sve, samo da je kolač - priznaje Loreta.

Najčitanije iz rubrike