Osijek
“RIJEKA LJUBAVI” PODIJELILA 350 HUMANITARNIH PAKETA

Obogaćen Uskrs za oko 1.800 sugrađana
Objavljeno 18. travnja, 2014.

- Sad ćemo moći i bojiti jaja za Uskrs! - uzviknulo je dijete u dvorištu Humanitarne udruge “Rijeka ljubavi”, gdje je jučer podijeljeno čak 350 paketa prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština uoči nadolazećih blagdana. Osim jaja, ondje se našlo još 15 različitih proizvoda, ali i potrepština za higijenu, što je razveselilo stotine onih kojima će ova donacija svakako uljepšati uskrsnu trpezu. Zadovoljstvo nije krila ni predsjednica Štefica Čučak, ponosno rekavši da će ovom bogatom donacijom pripomoći 1.800 sugrađana, među kojima su socijalno ugroženi, umirovljenici, branitelji, ali i nekoliko udruga invalida.

- U paketu je ukupno 16 proizvoda i jedna dobra kućanica s ovim može prehraniti obitelj sigurno desetak dana. Zadovoljna sam jer smo uspjeli u još jednoj akciji, no apeliram na sve koji mogu pomoći potrebitima, jer ih je svakim danom sve više - poručila je Čučak, kojoj se pri podjeli pridružio i Romano Kristić, pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo, ali i Marijan Gubina iz Udruge Auxillium.

Akciji pomoći pridružili su se i brojni učenici srednjih i osnovnih škola, ali i ribarnice koje su ovom prilikom donirale 40 kilograma ribe koja je podijeljena obiteljima s više djece. Podsjetimo, dan prije “Rijeka ljubavi” najmlađima je podijelila čak 3.000 svježih jaja, pisanice te prigodne igračke i slatkiše. M. Mihelić

Možda ste propustili...

KOD SPOMEN-OBILJEŽJA U PERIVOJU KRALJA TOMISLAVA

79. obljetnica oslobođenja Osijeka od fašista

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana