Crna kronika
U POLICIJI PRENOĆILI I OZLIJEĐENI

Zbog masovne tučnjave uhićena 104 navijača!
Objavljeno 17. travnja, 2014.

OTOČAC - Policija je nakon masovne tučnjave dviju navijačkih skupina na autocesti A1 kod čvora Otočac uhitila 104 osobe, stoji u priopćenju Policijske uprave ličko-srenjske. Prema riječima glasnogovornice PU Maje Brozičević, uhićeno je 57 navijača Hajduka i 47 navijača Dinama. Ukupno je ozlijeđeno 20 osoba, u bolnicu u Gospiću prevezeno ih je 18, dok su dvije teže ozlijeđene osobe hospitalizirane u KBC-u Rijeka. Nastradala su i vozila, pet kombija i automobil koji su koristili navijači zagrebačkog kluba, te tri kombija navijača Hajduka. Prema prvim procjenama, šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna.

Do sukoba je došlo u srijedu oko 14 sati kada su obje navijačke skupine (dinamovci u Split, a hajdukovci u Zagreb) išle gledati prvenstvene utakmice svojih klubova. Tučnjava nije počela na odmorištu nego na autocesti. Ubrzo su ratoborni navijači preplavili autocestu i na taj način ugrozili svoje i živote drugih putnika. Osim šaka i nogu, neki su koristili bejzbol-palice, letve i kamenje. Tučnjava je trajala nekoliko minuta, a tada su se navijači, u strahu od policije, razbježali. Neki su ipak uhvaćeni na mjestu, tučnjave, a jedna grupa je u ruke policije pala u Senju. Razbijeni kombiji ostali su na mjestu okršaja.

Uhićeni navijači, uključujući i ozlijeđene, noć su proveli u policijskoj ćeliji u Otočcu, a tijekom dana privedeni su Općinskom državnom odvjetništvu u Gospiću. Još nije poznato koliko će trajati ovaj dio postupka, odnosno tko će dobiti prekršajnu, a tko kaznenu prijavu.M.Bugarić

20

osoba ozlijeđeno je (dvije teže) u obračunu navijača Hajduka i Dinama

Možda ste propustili...

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

NEPRAVOMOĆNE PRESUDE U DVA SLUČAJA U SLAVONIJI

Zbog galame u zatvor, zbog prijetnji smrću uvjetna kazna

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON OČEVIDA SLIJEDI KRIMINALISTIČKA ISTRAGA

Potvrdilo se ono na što se od početka sumnjalo, požar u hali HŽ-a je podmetnut

2

MLADOM DILERU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA

Nabavio ecstasy i marihuanu za prodaju na norijadi, optužen je

3

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri