TvObzor
DOMA TV

Amazonke - rimejk popularne venecuelanske serije “Las Amazonas”
Objavljeno 18. travnja, 2014.
Tri para prolaze kroz niz nesretnih okolnosti u kojima moraju nadići laži i izdaje, no na kraju se svi izbore za svoju ljubav

Doma TV počela je prikazivati novu “Televisinu” uspješnicu, rimejk popularne venecuelanske serije “Las Amazonas”. Riječ je o uzbudljivoj telenoveli “Amazonke” (“Las Bandidas”, 2013, Meksiko), nastaloj prema originalnoj priči Cesara Miguela Rondodna. “Amazonke” su snimljene u kooprodukciji Televise i TRI Producciones 2013. godine. Naslovnu pjesmu serije “Mi Vida” izvodi poznati venecuelanski autor, pjevač i glumac Guillermo Davila.

Fabiola, Corina i Amparo kćeri su udovca Olegarija Montoye, vlasnika ranča Amazonke. Radnja se razvija oko ljubavnih priča triju sestara i starog neprijateljstva između obitelji Olegarija Montoye i Rodriga Irazabala, koji vjeruje da je Olegario ukrao imanje njegovu bratu Tuliju Irazábalu te prouzročio njegovu smrt.

Najstarija kći Fabiola upoznaje Alonsa Caceresa, veterinara koji se brine za Rodrigove konje i među njima se razvije privlačnost. Druga kći Corina upoznaje očeva glavnog neprijatelja Rodriga Irazabala te se beznadno zaljubljuju, unatoč razlici u godinama i Olegarijevu neslaganju. Amparo, najmlađa kći, ponovo susreće Rubena, radnika na Amazonkama, sina dadilje Zeneide. Amparo se prema njemu odnosi s prezirom, ali imaju romansu nakon što je on spasi od napadača.

Malena je Olegarijeva druga žena i mlada oportunistica koja mu je potpuno zavrtjela glavom. Fabiola ne podnosi Malenu jer vidi kakva je doista, a i zato što pokušava zavesti Alonsa. Tri para prolaze kroz niz nesretnih okolnosti u kojima moraju nadići laži i izdaje, no na kraju se svi izbore za svoju ljubav. Staro neprijateljstvo među obiteljima je izglađeno, a Amazonke su stavljene kao nagrada u utrci, čiji pobjednik nikad nije otkriven.

Piše: Dražen BAĐUN
ULOGE TUMAČE

ANA LUCIA DOMINGUEZ FABIOLA MONTOYA

MARCO MENDEZ ALONSO CACERES

DANIELA BASCOPE CORINA MONTOYA

MARJOIRE MAGRI AMPARO MONTOYA

DANIEL LUGO DON OLEGARIO MONTOYA

GUILLERMO DAVILA RODRIGO IRAZABEL

JEAN PAUL LEROUX SERGIO NAVARRO

CLAUDIA LA GATTA MARIA ELENA “MALENA” DE MONTOYA

CARIDAD CANELON ZENAIDA “YAYA” MIJARES

CARLO CRUZ MATACAN

Scenarij: Luis Colmenares, Benilde Avila. Redatelji: Santiago Vargas, Tony Rodriguez, Luis Manzo.

Možda ste propustili...

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

Najčitanije iz rubrike