TvObzor
NOVA TV

2012 - dva sata u propasti svijeta
Objavljeno 18. travnja, 2014.
Ovo je priča o najvećem strahu modernog čovjeka: o sudnjem danu

Nova TV donosi ultimativno uzbuđenje, uspješnicu holivudske produkcije, film “2012”. Priča je to zapravo o najvećem strahu modernog čovjeka: o sudnjem danu.

Prema mayanskom kalendaru, smak svijeta trebao se dogoditi 21. prosinca 2012. Srećom, nisu bili u pravu, ali njihove je najgore strahove, ali i duboku strast i borbu za preživljavanje vrhunskim umijećem ekranizirao redatelj Roland Emmerich, tvorac hitova “Dan nezavisnosti”, “Godzilla”, “Dan poslije sutra”. Na dva sata vodi nas u propast svijeta, suočava nas oči u oči s našim najvećim strahovima, a to radi izuzetnim produkcijskim alatima. Uzbuđenje je zagarantirano.

Glavni glumac John Cusak donosi nam priču o razvedenom piscu Jacksonu Curtisu, koji će iskoristiti spoznaje iz prastarih proročanstava da spriječi potpuno istrebljenje ljudske vrste, kada globalna kataklizma pretvori svijet u kaos.

- Bilo je zabavno snimati. Bio sam sretan kad su mi ponudili ulogu u ovom filmu. To je veliki blockbuster, dijelom je fantastičan i nadrealan, a dijelom je priča o prosječnoj osobi koja pokušava preživjeti - rekao je John Cusak o svojoj ulozi u filmu “2012”. (D.BAĐUN)

Možda ste propustili...

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

Najčitanije iz rubrike