Sport
DRUGA HNL: CIBALIA OSTVARILA POBJEDU

Zgrablić u prvoj minuti za bodove kod Zeline
Objavljeno 16. travnja, 2014.

Bez četvorice standardnih prvotimaca Cibalia je uspjela u Zelini osvojiti sva tri boda. Za pobjedu im je bio dostatan jedan pogodak, i to Ivana Zgrablića u prvoj minuti susreta. Na lijevoj strani slobodan udarac odlično je izveo Kujundžija, a na loptu je natrčao Zgrablić i poslao u gol. Cibalia je do kraja susreta mogla još po koji put zatresti mrežu, ali velike prigode nisu uspijevali iskoristiti Bajić, dva puta, Ottochian i Puljić pa su do kraja susreta morali strepjeti. Srećom za Cibaliju da je na vratima bio raspoloženi Filipović. Sljedeći susret Cibalia igra u utorak na svom stadionu protiv Sesveta, koji je u ovom kolu remizirao s vodećim Zagrebom. Cibaliji je išao naruku i remi treće Gorice protiv Pomorca. A. Grgić

ZELINA 0 (0)
CIBALIA 1 (1)

SVETI IVAN ZELINA – Stadion Sveti Ivan Zelina. Vrijeme: oblačno. Teren: dobar. Gledatelja: 100. Sudac: Ivan Vučković (Zagreb). Strijelac: 0:1 Zgrablić (1). Žuti kartoni: Janković (Zelina), Bajić, Puljić, Mijoković (Cibalia). Crvenih kartona nije bilo.

ZELINA: Krklec, Bašić, Vukman, Janković, Zijler, Borak (od 46. Gatarić), Poredski, Grgec, Puretić, Jurjević, Župan.

CIBALIA: Filipović, Muženjak (od 67. Mijoković), Conjar, Zgrablić, Čuljak, Mazalović, Čulić, Kujundžija (od 60. Kiš), Ottochian, Bajić (od 90. Tokić), Puljić.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike