Osijek
UNIKOM PREUZEO BRIGU O ODLAGALIŠTU

Kod Sarvaša se ponovno može dovoziti građevinski otpad
Objavljeno 16. travnja, 2014.

Komunalno odlagalište građevinskog otpada i zemlje prije ulaska u Sarvaš ponovno je u funkciji. Stevo Anetić, rukovoditelj Radne jedinice “Čistoća” Unikoma, izvijestio nas je kako su potpisali ugovor s Gradom Osijekom i time počeli gospodariti ovim odlagalištem. Podsjetimo, u proteklih mjesec dana na našim smo stranicama pisali kako je zbog nedostatka nadzora na ovom odlagalištu zavladao kaos, toliki da je otpadom bio zatrpan ne samo ulaz na odlagalište nego i širi pojas njegova pristupa.

- Sada se to vratilo u normalu, na ulazu je ponovno uspostavljen i režim nadzora, naši će djelatnici provjeravati vrstu otpada koji se unosi, ali i usmjeravati unutar odlagališta kamo ga odložiti - izvijestio je Anetić. Sukladno odlukama o komunalnom redu, na ovom odlagalištu građanima je dopušteno bez naknade dovesti do pet prostornih metara isključivo građevinskog otpada.

Iako čuvarska služba ima ustrojen 24-satni nadzor, iz Unikoma preciziraju kako je uobičajeno vrijeme za dovoženje otpada svakodnevno do 20 sati. (D.Ku.)

Možda ste propustili...

“OPERA PERDUTA” U ARHEOLOŠKOM MUZEJU

Humanitarni koncert za udrugu “Moje dijete”

UDRUGA NE-OVISNOST KROZ EU PROJEKT OSIGURALA VLASTITE PROSTORE

Mišetić: Ovo će podići kvalitetu i razinu usluge našim korisnicima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana