Mozaik
KONCERT U VALPOVU

Fanovi iz cijele regije napunili
Hypnotic na koncertu Miroslava Ilića
Objavljeno 15. travnja, 2014.

Poznati noćni klub Hypnotic iz Valpova uspješno je ugostio popularnog srpskog pjevača Miroslava Ilića i tako nastavio tradiciju dobrih koncerata i dobrog provoda. U njegovim je hitovima uživalo više od 800 obožavatelja iz cijele Slavonije i Baranje. Plesalo se i pjevalo do ranih jutarnjih sati i nije se štedjelo ni energije ni novca. Dolazile su i cijele obitelji što je rijetkost vidjeti u noćnom klubu. U tako užarenoj atmosferi otpjevao je svoje hitove Nije život jedna žena, Polomiću čaše od kristala, Božanstvena ženo i mnoge druge. Ilić je česti gost slavonskih diskoteka, a proteklih je godina bio u Našicama, Orahovici i Virovitici. Prema riječima Igora Kalema, vlasnika Hypnotica, raduje ga što su na koncert došli gosti iz cijele regije te ispunili klub što je dokaz da je pogodio izvođača kojeg posjetitelji Hypnotica vole i žele.

- Već su u planu i drugi koncerti, a o njima ćemo naknadno obavijestiti javnost koja je s pravom radoznala. Svojim angažmanom dokazujemo da smo najveći noćni klub u Slavoniji, a taj rejting ipak treba održavati - kaže Kalem. Miroslav Ilić rado je pristao na intervju za Glas Slavonije koji će uskoro biti objavljen u TV Obzoru, a kaže da se uvijek odaziva gostovanjima u našoj regiji koju cijeni i voli.

- Kod vas imam mnoštvo obožavatelja koji slušaju moje pjesme, ali volim ovdje doći i zbog kulena koji je jako ukusan. Drago mi je da se na koncert odazvalo puno ljudi jer baš tada bude prava atmosfera. Gdje god imam koncert, dolaze i stari i mladi i znaju riječi svih pjesama što je dokaz da sam još uvijek in. Pjevaju se svi moji hitovi- rekao je Ilić naglasivši da će opet doći. S.Kadić

Volim ovdje doći i zbog kulena koji je jako ukusan, kaže Ilić

Možda ste propustili...

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

Najčitanije iz rubrike