Sport
TREĆA HNL "ISTOK"

Prpić i Repinc za nastavak niza Višnjevčana
Objavljeno 14. travnja, 2014.

Višnjevčani su jučer zasluženo nastavili niz pobjeda i protiv Županjaca! Domaćini su ambicioznije i ušli u igru, ali tek u 20. minuti ozbiljnije zaprijetili preko Birčića, koji je Horvatinovu dijagonalu zdesna i Miočevu povratnu loptu sa 16 metara poslao pokraj lijeve vratnice. Dominacija Višnjevčana ogledala se i u brojnim udarcima iz kuta od kojih je onaj iz 24. minute bio plodonosan. Zdesna je tada centrirao Mioč, a pred gostujućim vratima najviši bio Prpić i glavom spremio loptu u mrežu - 1:0. Taj je stoper bio zaslužan što su domaćini otišli s prednošću na odmor jer je u 41. minuti izbio ispred prazne mreže kada je Tufegdžić već svladao Jakovljevića. U nastavku su gosti krenuli poduzetnije, ali je njihov blok spašavao zaključne obećavajuće udarce Birčića u 64. i Merkaša u 78. minuti. U toj su minuti (78.) Županjci imali najveću prigodu za izjednačenje nakon što je Pastuović zdesna uposlio Kovačevića koji se na desetak metara našao sam ispred Jakovljevića, ali je domaći vratar sačuvao svoju mrežu. U 83. je Merkaš sa 16 metara, nakon driblinga, naciljao gornji lijevi kut odakle je Vincetić paradom izbio loptu. Dvije minute nakon toga isti je domaći napadač zaprijetio slijeva prizemnim udarcem koji je Vincetić odbio na nogu natrčaloga Žitnjaka koji, također, nije uspio svladati županjskog vratara, ali je u nastavku akcije pronašao Repinca koji se odlično snašao i iz blizine postavio konačan rezultat - 2:0. D. Lekšan

VIŠNJEVAC                        2  (1)
GRANIČAR                               0

VIŠNJEVAC - ŠRC “Višnjevac”. Vrijeme: oblačno. Teren: odličan. Gledatelja: 200. Sudac: Ivan Glavaš (Požega) 7. Strijelci: 1:0 Prpić (24), 2:0 Repinc (85). Žuti kartoni: Grgić, Merkaš (Višnjevac), Babić, Petričević i Kegalj (Graničar). Crvenih kartona nije bilo.

VIŠNJEVAC: Jakovljević 7, Barišić 6 (od 44. Žitnjak 6,5), Andabak 6,5, Grgić 6,5, Skender 6,5, Prpić 7, Horvatin 6 (od 56. Liović 6,5), Birčić 6,5, Repinc 7, Mioč 7 (od 82. Dominković -), Merkaš 7.

GRANIČAR: Vincetić 6,5, O. Galović 6, Babić 6,5, Bukovac 6, Petričević 6, Miličević 5 (od 66. Madžarević 5,5), Tufegdžić 5,5 (od 56. Kovačević 5), Pastuović 6, Baotić 6, Draganović 5,5, Kegalj 6 (od 80. Dandić -).

IGRAČ UTAKMICE: IVAN PRPIĆ (VIŠNJEVAC)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike