Osijek
39. REGIONALNA DOMIJADA

Srednjoškolski đački dom osvojio 8 zlatnih medalja
Objavljeno 13. travnja, 2014.

Na 39. regionalnoj Domijadi održanoj u Osijeku najviše zlatnih medalja osvojio je Srednjoškolski đački dom Osijek (8), a slijedi ih domaćin natjecanja, osječki Dom učenika Trgovačke i komercijalne škole Davor Milas (6 zlatnih medalja).

Od sportskih disciplina, u nogometu i košarci prva je Trgovačka i komercijalna škola D. Milas. U rukometu je prvi SŠ đački dom, a u odbojci Đački dom Požega. U stolnom tenisu prvi je Učenički dom Hrvatskoga radiše, i kod djevojaka i kod mladića. U šahu (M) je prvi Dom Trgovačke i komercijalne škole D. Milas, dok je kod djevojaka prvi SŠ đački dom.

Od rezultata u likovnosti, najbolji je crtež Doris Mrganić (Dom Trgovačke i komercijalne škole D. Milas), u kategoriji primijenjena umjetnost prva je Manuela Valešić (Dom Ugostiteljsko-turističke škole), a u videozapisu prvi su: Valentina Fišer, Vedrana Fišer, Leila Čapo i Robert Kovačić (Trgovačka i komercijalna škola D. Milas). U dizajnu je prvi Tomislav Župan, Učenički dom H. radiše, a u kategoriji slika Andrea Listeš, SŠ đački dom. Najbolja je instalacija Dore Kokalović, SŠ đački dom te skulptura Lucije Ulić i Tee Sorko, također iz tog doma. Najbolji je keramički rad Manuele Valešić, iz Doma Ugostiteljsko-turističke škole, a fotografija Sare Prudelka, Dom učenika Vukovar. Najboljim pojedincem proglašena je Dora Kokalović, SŠ đački dom.

U recitiranju je najbolja Natalija Metić, Dom učenika Trgovačke i komercijalne škole D. Milas, u glazbenom izričaju SŠ đački dom, a u scenskom izričaju Dom učenika Vukovar. U plesnom izričaju prvi je Učenički dom SŠ Pakrac, a u folkloru SŠ đački dom Osijek. V. Latinović

Od sportskih disciplina, u nogometu i košarci prva je Trgovačka i komercijalna škola Davor Milas

Možda ste propustili...

ODIJEVAMO JAKNE, PALIMO GRIJANJE

Došao je kraj ljetu u proljeće

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

Najčitanije iz rubrike