Zdravlje
CITY FITNESS - NAJMODERNIJI OSJEČKI FITNESS CENTAR

Vježbanje uz stručne trenere u čak 17 grupa
Objavljeno 14. travnja, 2014.

Godinu i pol nakon otvaranja najmodernijeg fitness centra u Osijeku, kroz City fitness na autobusnom kolodvoru prošlo je približno 2.000 Osječana, a ima i onih koji su još uvijek vjerni upravo ovom fitnes centru doslovno od otvaranja krajem 2012. godine.

- Trudimo se našim članovima ponuditi jedinstveno i potpuno iskustvo kroz mjesečnu članarinu koja donosi neograničen broj dolazaka i doslovno sve je uključeno u tu cijenu. Imamo čak 17 grupnih treninga, moderno opremljenu teretanu, educirane zaposlenike u koje konstantno ulažemo i sve to na raspolaganju je korisnicima za mjesečnu članarinu koja počinje sa 166 kuna mjesečno - pojašnjava Kristijan Pavičić, voditelj City fitnessa.

Sve je počelo prodajom sportske opreme i dodataka prehrani, a nakon otvaranja trgovine u Županijskoj ulici, otvaranje fitness centra bio je logičan nastavak priče. No, želja je bila izdići se iznad improviziranih prostora, adaptiranih tavana i podruma i smisleno urediti postran i moderno opremljen fitness centar.

- Građani su to prepoznali, prihvatili su aktivan način života, savjete naših stručnjaka i dolaze redovno. Jedini smo ponudili 'all inclusive' model članstva, a svaka članarina je potpuna i uključuje sve programe i neograničen broj dolazaka. Još jedna posebnost je stvarno širok presjek grupnih treninga, od laganog istezanja do ekstremno napornih i zahtjevnih kardiotreninga, treninga snage ili kombinacije - kaže Pavičić.

Inače, Polleo Sport grupa, koja stoji iza City fitnessa, ima četiri trgovine u Zagrebu te po jednu u Zadru i Osijeku. Ukupan broj zaposlenika je oko 50, a u Osijeku je zaposleno 13 mladih ljudi.

- Sa svoje 33 godine daleko sam najstariji dio Polleo sport ekipe u Osijeku. Upravo ta mladost, osmijeh, pozitivan pristup i motiviranost nas karakteriziraju, a mislim da su to ljudi prepoznali i zato su nam i vjerni - kaže Pavičić.

Osoblje je vrhunski educirano s formalnim kineziološkim obrazovanjem i dodatnim edukacijama za pojedine grupne treninge i rad sa specifičnom opremom kao što je TRX ili kettlebell. Akcije, savjeti i informacije o raznim pogodnostima mogu se naći na Facebook stranici City fitnessa i na njihovoj web stranici city-fitness.hr. Trenutno je u tijeku akcija za Facebook fanove koja omogućuje polugodišnju članarinu za 166 kuna mjesečno, što je cijena koja se inače ostvaruje tek uz godišnju članarinu. I.Sekol

OSOBNI TRENINZI

Svi članovi dobiju inicijalni trening s educiranim trenerom koji će ih upoznati s prostorom, spravama, vježbama, dati savjete o prehrani, rasporedu treninga i slično. Treneri su za dodatna pitanja na raspolaganju i poslije, a posebna pogodnost je osobni trening prilagođen željama i potrebama svakog pojedinca.

- To je luksuz, nadogradnja i nije za svakoga, ali tko si može priuštiti rad s osobnim trenerom, sigurno će to osjetiti u svom napretku - kažu u City fitnessu.

TRENING PRIJE ODLASKA NA POSAO

Od ponedjeljka do petka centar je otvoren od 6.30 do 22.30, čime se ostavlja prostor za odlazak na trening čak i prije posla, što treneri posebno preporučuju. Subotom se na fitness može od 9 do 22 sata, a nedjeljom od 16 do 22 sata. Fitness centar otvoren je čak i za mnogih praznika, osim onih najznačajnijih, kao što je Uskrs, Božić i Praznik rada. Za one koji mogu i žele trenirati isključivo od ponedjeljka do petka i s treningom završiti do 15 sati preporučuje se takozvana dnevna članarina po posebno prihvatljivoj cijeni.

Možda ste propustili...

NUTRICIONIZAM POMOĆ U GUBITKU TEŽINE

Vlakna nas održavaju sitima i zadovoljnima

SAVJET NE MOŽEMO SVE KONTROLIRATI

Učestali mikrostres itekako crpi energiju

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SAVJET NE MOŽEMO SVE KONTROLIRATI

Učestali mikrostres itekako crpi energiju

2

STUDIJA UBLAŽAVANJE MENTALNIH I FIZIČKIH TEGOBA

Ljudski dodir može smanjiti bol, depresiju i tjeskobu

3

ISTRAŽIVANJE

Više sitne plave ribe umjesto crvenog mesa