Crna kronika
TEŠKA PROMETNA NESREĆA U OSIJEKU

Auto srušio zid, suvozačica (22) poginula, vozačica (19) teško ozlijeđena
Objavljeno 12. travnja, 2014.

OSIJEK - Prva minuta subote bila je kobna po 22-suvozačicu iz Osijeka. Od teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći u Ulici svetog Leopolda Bogdana Mandića, suvozačica je poginula na mjestu nesreće, dok je 19-godišnja vozačica iz Osijeka sa teškim ozljedama prevezena u Klinički bolnički centar Osijek.

Kako je priopćila Policijska uprava osječko-baranjska, 19-godišnjakinja je upravljala automobilom krećući se prema centru Osijeka. U jednom je trenutku, iz za sada neutvrđenih razloga, izgubila nadzor nad vozilom. Prošavši obje benzinske pumpe (Crodux s lijeve, te Tifon s desne strane), automobil je naglo skrenuo u lijevo i udario u metalnu ogradu tvrtke Ciak. U nekontroliranom kretanju automobil potom desnim bočnim dijelom ruši zid ispred kuće na broju 14 i konačno se zaustavlja u dvorištu.

- Kako je to odjeknulo poput bombe, svih 14 obitelji koje žive u dvorišnim stanovima, istrčalo je van. Neki susjedi pokušali su pomoći djevojkama, dok su drugi zvali policiju i hitnu pomoć. Na žalost, suvozačica je bila mrtva, dok su vozačicu kolima hitne pomoći odvezli u bolnicu, kaže nam jedan od stanara gledajući u potpuno srušeni zid i kapiju koja je u dijelovima. Svuda po dvorištu razasuti su i ostaci od automobila.

Policija je na mjestu nesreće bila sve do jutarnjih sati. Kako još uvijek nisu utvrđeni točni uzroci ove tragične nesreće koja je odnijela još jedan mladi život, istraga se nastavlja.

Milan BUGARIĆ
Možda ste propustili...

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

2

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

3

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura