Mozaik
ULAZNICE PO PROMOTIVNOJ CIJENI

Euro Black Nation, Džambo Agušev i Haris Pilton za 40 kuna na Surduku u Tvrđi
Objavljeno 11. travnja, 2014.

Organizatori Surduka u Tvrđi pustili su u prodaju promotivne ulaznice koje se do 20. travnja mogu nabaviti po popularnoj cijeni od 40 kn. Ulaznice je moguće kupiti putem sustava ENTRIO ili klasičnom kupnjom na pretprodajnim mjestima Daily News - Kaufland Osijek i Luminis, Županijska 1, Osijek.
Inače, ulaznice u normalnoj pretprodaji moći će se nabaviti po 50 kn, dok će cijena na ulazu biti 70 kn.

Najavljen je i ostatak glazbenog programa, koji će biti prava glazbena poslastica za ljubitelje elektronske glazbe i svojevrsno osvježenje za Osječane što se tiče glazbenih stilova koji će biti prisutni.


Organizatori naglašavaju da se prije koncerata Euro Black Nationa i Džambo Agušev orkestra i u Kazamatu sprema „plesnjak o kojem će se pričati“ a za koji će se pobrinuti godt iz Ljubljane Haris Pilton. Haris je čovjek koji se Dj-ingom bavi već dugi niz godina, a nastupajući na brojnim europskim festivalima i klubovima postaje sve traženija roba. Publika ga prepoznaje upravo po specifičnom muzičkom izričaju i remixevima s elementima dub-a i Balkana! Nastupao je na preko 300 festivala, između ostalog na Exit Festivalu, Fusion-u, Evropavox-u i Seasplash-u.

Sve u svemu publiku očekuje nezaboravna zabava uz glazbeni opus balkan beata, global bass ritmova, reggaea, nu cumbie, funka, drum&bassa, chillstepa, afro-a i mnogih drugih world music žanrova. R.I.

 

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike