Sport
REAGIRALA I SVLAČIONICA

Kurtović: Da je to istina, prvi bih prestao igrati nogomet!
Objavljeno 10. travnja, 2014.

Insinuacije oko posljednjih utakmica i pobjeda Osijeka nad Dinamom i Lokomotivom koje kruže već danima spuštaju raspoloženje osječkih nogometaša. Zadovoljstvo zbog važnih pobjeda u borbi za ostanak kvare ovakve priče “ulice”, što je potvrdio i kapetan Hrvoje Kurtović.

- Kad smo odigrali slabo i izgubili protiv Hrvatskog dragovoljca, to je onda valjda bilo normalno, a kad dobijemo dvije jače momčadi, onda krenu ovakve gluposti. A takvi ljudi zaborave da smo mi nedavno dobili Rijeku i do 95. minute bili nadomak pobjedi protiv Hajduka - prenio je razmišljanje svlačionice Kurtović te energično negirao bilo kakvu mogućnost prljavih radnji.

- Glupo je o tome i razgovarati, no odbacujemo takva nagađanja jer nisu istinita. Svi smo sportaši i uz Osijek se nikada nisu vezali slučajevi, a ja prvi ne bih igrao nogomet kada bi ovo bila istina. Od tri gola Dinamu ne zna se koji je ljepši, a lani smo ih i jednom remizirali. Protiv Lokomotive smo imali dosta sreće, a i Zadar je nedavno vodio 3:0 protiv Lokomotive u Zagrebu pa nitko nije ništa pričao. Zaboravlja se da ove godine u ligi svatko svakoga može dobiti - podsjetio je kapetan bijelo-plavih. (G.R.)

Možda ste propustili...

ATLETSKA DIJAMANTNA LIGA

Sve počinje u Kini

TEŽAK UDARAC ZA ŠKOTSKU

Ferguson neće moći na eurosmotru

Najčitanije iz rubrike