Osijek
NA INTERNETSKOM PORTALU OCJENJIVALI LIJEČNIKE

Sedamnaest Osječana dobilo titulu Najdoktor
Objavljeno 27. ožujka, 2014.
Izabrani liječnici osjećaju se počašćenima, no ističu da su i njihovi kolege zaslužili pohvale

Nakon nekoliko desetaka tisuća ocjena i komentara na internetskom portalu Najdoktor.com objavljen je popis liječnika i stomatologa u kategoriji Najdoktor.

Njih je 17 iz Osijeka, a prema riječima Bojana Miličevića, administratora stranice, želja je bila da se glas pacijenata čuje te da se istakne dobar rad i, dakako, bude motivacija za daljnji uspješan rad.

Slaže se s tim i dr. Ivan Mihaljević, voditelj Odjela nuklearne medicine KBC-a Osijek, koji je jedini na popisu u toj specijalizaciji iz cijele Hrvatske. Kaže kako ga je popis ugodno iznenadio, no ne i “podigao”, jer svoj posao uvijek obavlja kako najbolje zna i može.

- Imamo jako velik broj pacijenata, više od 60.000 liječničkih kartona i oko 40.000 trijaža, i vjerojatno je taj velik broj rezultirao time da netko od njih napiše nešto pozitivno ne samo za moj rad, nego i svih liječnika s popisa. Glas naroda iznimno je važan i zadovoljan sam što imaju takvo pozitivno mišljenje. U svakom slučaju, hvala svim pacijentima na povjerenju - prokomentirao je dr. Mihaljević.

I dr. Dalibor Divković s Odjela dječje kirurgije Klinike za pedijatriju bio je vrlo ugodno iznenađen činjenicom da je među odabranim liječnicima, no skromno kaže kako nije jedini koji dobro radi te da ima vrlo dobrih liječnika kako u njegovoj grani medicine, tako i na svim odjelima i klinikama osječkog KBC-a.

- Počašćena sam što su pacijenti izrazili pozitivno mišljenje i to me još više obvezuje da dobro radim. Nisam nikada razmišljala o takvom načinu pohvale, no kad pacijenti to kažu, onda sve ima još veću težinu - prokomentirala je dr. Zrinjka Dananić, liječnica obiteljske medicine.

A da stranicu www.najdoktor.com ne otvara pa je to više iznenađena što se nalazi na popisu, priznala je i stomatologinja Mirela Veselinović, koju je pacijentica još u rano jutro obavijestila da je među najboljima. Inače, svi će oni, prema riječima administratora Miličevića, uskoro dobiti priznanja u obliku diplome.

Marija MIHELIĆ
KOGA NAJVIŠE HVALE PACIJENTI

l DJEČJA KIRURGIJA: Dalibor Divković

l GINEKOLOGIJA: Renata Bečarević, Mirjana Rubin, Mirjana Jakobović, Andrijana Muller-Vranješ

l INFEKTOLOGIJA: Dubravka Lišnjić

l OPĆA KIRURGIJA: Ivan Koprivčić

l NUKLEARNA MEDICINA: Ivan Mihaljević

l PEDIJATRIJA: Livija Ceher Ebner

l OBITELJSKA MEDICINA: Aleksandra Vojvodić, Ljiljana Ismić, Zrinjka Dananić, Bojana Cigić

l STOMATOLOGIJA: Zvonimir Mihaljević, Dijana Tomičić, Josip Čes, Mirela Veselinović

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike