Sport
SLAVONSKA REPREZENTACIJA IZ ČETIRI KLUBA

Boksački meč u Tuzli: Uspjesi Rebolja, Jugovića i Vukovaraca
Objavljeno 25. ožujka, 2014.

TUZLA - U dvorani Mejdan održan je prijateljski međunarodni meč na kojem su boksači tuzlanskog kantona ugostili odgovarajuću reprezentaciju Slavonije i Baranje sastavljenu od članova Borova (Vukovar), Mladosti (Osijek), Osijeka i Graciana (Požega). Održano je pet juniorskih i sedam seniorskih borbi, a ukupna pobjeda pripala je Tuzlacima rezultatom 14:10. Gosti su bili uspješniji u juniorskoj (5:7), a domaća reprezentacija u seniorskoj konkurenciji (9:3).

Pobjede za slavonsku reprezentaciju postigli su juniori Poturović (Borovo), nad Bejhanovićem (u kategoriji do 54 kg), Požežanin Jugović nad Paočićem (-69) i Osječanin Rebolj nad Šahdanom (-81), dok je meč Martinovića, s Mujabašićem (-65) proglašen neriješenim. Izgubili su Rajič (Osijek) u meču s Džananovićem (-69) i Stević (Borovo) protiv Mrkaljevića (-75).

Od slavonskih seniora pobijedio je samo odlični Borovčanin Lovren u teškoj kategoriji (-91) protiv M. Veletića, remizirao je u superteškoj Olovrenov klupski kolega Andrašić(+91) u borbi sa Simeunovićem, a poraženi su slavonski seniori Živković (Mladost) od Karahmeta (-69), Markota (Graciano) od Milkunića (-75), Rider (Mladost) od Tomića (-81) i Prpić (Graciano) od M. Veletića (-81). (D.Kž.)

Možda ste propustili...

ZEKIĆ NA RASPOOLAGANJU NEĆE IMATI VEZNJAKA

Na Istru 1961 bez Čokaja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana