Osijek
NEVJEROJATNO SNIŽENJE U SLAVONIJI MK U STEČAJU

Muška konfekcija snižena za 80, a ženska za čak 90%!
Objavljeno 24. ožujka, 2014.
Roba s greškom sada se prodaje uz sniženje od 95 posto

Od danas u prodavaonici Slavonije MK d.d. Osijek u stečaju, u Vinkovačkoj ulici 68, ionako iznimno niske cijene muških, ženskih i dječjih tekstilnih odjevnih predmeta, ali i obuće, koji se unovčuju u okviru stečajnih postupaka nad Slavonijom MK, trgovačkom tvrtkom Onix iz Belišća i tvrtkom Melios iz Osijeka, još su i dodatno snižene.

Tako su muška odijela, sakoi i hlače proizvođača Slavonije MK Osijek sniženi za čak 80 posto od redovite cijene, a od stečajne upraviteljice Blanke Gambiraže doznajemo da će od srijede u tu prodavaonicu iz skladišta tvrtke stići i dodatne značajne količine tih odjevnih artikala. Ženska konfekcija istog proizvođača sada se prodaje uz sniženje cijena od čak 90 posto. Tako sada ženski sakoi stoje od 45 za najjefinije primjerke, do 82,50 kuna za najskuplji takav odjevni proizvod. Ženske suknje prodaju se uz cijenu od 17 do 30 kuna, dok ženska odijela i kostimi sada imaju cijenu od 138 kuna. Roba s greškom istog proizvođača sada se prodaje uz nevjerojatno, čak 95-postotno sniženje cijena u odnosu na redovite.

Cijene dječjih, još uvijek bogatog izbora, odjevnih predmeta iz stečajnog postupka nad tvrtkom Onix, majice, traperice, suknjice i donji dijelovi trenirki, pretežito za djevojčice, sada su snižene i za dodatnih 50 posto pa koštaju, ovisno o artiklu, samo 5, 10 ili 15 kuna. Posebno je zanimljivo da je riječ o artiklima hrvatskih proizvođača, a ne robi podrijetlom s Dalekog istoka. Cipele, uglavnom ženske, uz tek manji broj muških modela, tvrtke Melios u stečaju dodatno su snižene za 30 posto i prodaju se uz cijenu od 45 do najviše 132 kune.

Kako smo doznali u toj prodavaonici, već uskoro bit će i dodatno, čak za 50 posto snižene i cijene vjenčanica tvrtke Nikolina vjenčanice d.o.o. u stečaju iz Osijeka, kakvih je u zadnja dva mjeseca, uz cijenu od 625 kuna, od ponuđenih oko 900, prodano više od 300 primjeraka, tako da malo koja mladenka u Osijeku, okolici pa i regiji koja je u tom vremenu odlučila reći “da”, nije odjenula upravo takvu svečanu haljinu za najljepši dan u životu.

Radno vrijeme prodavaonice je ponedjeljkom od 8 do 15 sati, utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 9 do 17 sati te subotom od 8 do 13 sati.

Nikola VUKADINOVIĆ

Trgovina radi ponedjeljkom od 8 do 15, ostale dane od 9 do 17 te subotom od 8 do 13 sati

Najčitanije iz rubrike