Regija
MAMAC ZA ONLINE PROSTITUCIJU

Facebook fenomen: Ponosno objavljuju svoje nage fotografije radi - “lajkanja”
Objavljeno 19. ožujka, 2014.

ŽUPANJA – “Kao majka 17-godišnjakinje, koju odgajam tradicionalno i prema kršćanskim načelima, zgrožena sam, razočarana i žalosna, ali prije svega zabrinuta za budućnost naše mladeži, koja je potpuno izvrnula sve moralne i društvene vrijednosti. U posljednje vrijeme među djevojkama je hit i mjerilo popularnosti pokazivanje degutantnih fotografija, na kojima su kao od majke rođene. U prvi plan stavljaju obrijane i „nafrizirane“ intimne dijelove tijela, i sve to radi samopromocije i pukog lajkanja! Na sve su spremne samo da skupe što više lajkova i tako sebi i drugima dokažu svoju vrijednost”, stoji u pismu koje nam je poslala ogorčena Županjka (podaci poznati redakciji).

Želi, kaže, upozoriti na vrlo opasan Facebook fenomen koji zagovaraju egzibicionistički nastrojene djevojke. Podsjeća na to da su se prije nekoliko mjeseci građani Županje zgražavali nad vulgarnim profilima kada je nepoznata osoba objavljivala fotografije maloljetnica uz brojne uvredljive i pogrdne komentare, izloživši ih javnom linču.

– Sada dolazimo do apsurda. Djevojke se same fotografiraju gole i slike objavljuju na svojim profilima. A sve one koje se ne žele povesti za takvim trendom ismijavaju, nazivaju zaostalim primitivkama koje još žive u srednjem vijeku. I kćerka mi je svrstana među takve, koje nisu “in” i koje, prema njima, ne znaju iskoristiti blagodati društvenih mreža i svega što im je Bog podario. Pa ako se kojekakve ljepotice mogu slikati na naslovnicama Playboya i živjeti za taj trenutak, kažu, zašto se i one za sebe ne bi same pobrinule? I objavom fotografija na Instagramu pokazale da su još ljepše, zgodnije i da u lokalnim sredinama također žive moderne i „prosvijećene“ djevojke. Kada mi je kći sve to ispričala i pokazala fotografije naših mladih sugrađanki, bila sam u totalnom šoku. Grozno mi je, to više što poznajem roditelje tih djevojaka - šokirana je majka 17-godišnjakinje iz Županje.

I ona upozorava, po tko zna koji put, da djevojke nisu svjesne opasnosti koje ih vrebaju na društvenim mrežama i da su mamac za online prostituciju, a posljedice zbog nepromišljenih postupaka mogle bi imati za cijeli život.M.Lešić Omerović

Možda ste propustili...

PD “FRANKOPAN” U GOSTIMA KOD PLANINARA ĐAKOVA

Planinari uživali u ljepotama Južnog Tirola

BRIGA ZA OKOLIŠ U BELOM MANASTIRU

Nabavljena još dva seta podzemnih kontejnera

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ŽALE SE DA JE U ČOLNIĆEVOJ NEIZDRŽIVO

Kao da smo na autocesti: Ulicom dnevno projuri 2600 auta

2

SURADNJA BELI MANASTIR - CAMBRIDGE

Američki učenici u posjetu Baranji

3

OŠ ‘’AUGUST HARAMBAŠIĆ’’ PROSLAVILA SVOJ DAN

Nagrađeno i pohvaljeno 80 učenika i 18 učitelja