Osijek
U PRODAVAONICI MK SLAVONIJA

Započela prodaja 3.000 dječjih odjevnih
predmeta po cijeni od 10 do 40 kuna
Objavljeno 19. veljače, 2014.

Prodavaonica Slavonije MK Osijek u stečaju, u Vinkovačkoj ulici 68, u posljednje vrijeme sve poznatija po povoljnoj prodaji odjevnih predmeta tvrtki za koje se u provođenju stečajnih postupaka unovčuje njihova pokretna imovina, ovih dana ima i dodatnu, iznimno povoljnu ponudu.

Kako saznajemo od Blanke Gambiraže, stečajne upraviteljice Slavonije MK, uz nastavak prodaje odjevnih predmeta iz proizvodnog programa Slavonije MK u stečaju, te vjenčanica tvrtke Vjenčanice Nikolina u stečaju, početkom tjedna započela je i akcijska prodaja približno 3.000 novih dječjih odjevnih predmeta trgovačke tvrtke Onix iz Belišća, nad kojom je stečaj otvoren 25. listopada prošle godine. Cijene tih kvalitetnih dječjih odjevnih predmeta su iznimno povoljne - od 10 do 40 kuna po komadu. Uglavnom riječ je o dječjim majicama, hlačicama (riflama), haljinicama, trenirkama, jaknama i sl. Uz to, uz iznimno povoljne cijene prodaju se i ženske majice iste tvrtke u konfekcijskim veličinama od 38 do 52. Kad je pak riječ rasprodaji odjevnih predmeta Slavonije MK u stečaju, znatne količine muške konfekcije uglavnom su rasprodane, dok će u cilju brže prodaje i cijene ženske konfekcije biti dodatno snižene za čak 80 posto. A kad je pak riječ o prodaji vjenčanica tvrtke Vjenčanice Nikolina u stečaju, od ponuđenih 900, u posljednih mjesec dana, uz cijenu od 625 kuna, prodano ih je više od 300. Praktički, sve mladenke koje su se u Slavoniji i Baranji, pa i šire, osobito u sjevernoj Bosni, udavale posljednih mjesec dana, učinile su to svečano odjevne upravo u tim vjenčanicama.

Uskoro će započeti i prodaje kožnih jakni jedne također ovdašnje tvrtke u stečaju, naravno uz pogodovane cijene. N. Vukadinović

Možda ste propustili...

UOČI 1. SVIBNJA, DANA INDUSTRIJSKE ČETVRTI

Tribina o dvorcu, boćanje, izložba

Najčitanije iz rubrike