Sport
VIŠNJEVAC ODRAĐUJE PRIPREME

Ozlijeđeno šest igrača iz prve postave
Objavljeno 19. veljače, 2014.

VIŠNJEVAC - S početnih 28 igrača desetak dana uoči nastavka prvenstva prepolovio se igrački kadar Višnjevca. Treneru Robertu Špeharu i njegovu suradniku Igoru Dubravčiću na ovozimskoj prozivci odazvao se veći broj nogometaša iz juniorskog pogona, no znalo se da će oni mahom biti vraćeni u svoju konkurenciju. Ali stručni stožer nije mogao predvidjeti da ću mu velik broj seniora, u ključnoj pripremnoj fazi, biti izvan stroja. Trenutačno ne treniraju i ne igraju prijateljske utakmice čak šestorica koja su, praktički, članovi udarne postave.

- Upravo kada se trebamo uigrati i formirati momčad, imamo velike kadrovske probleme. Ozbiljnije ili lakše ozlijeđeni su Skender, Prpić, Žitnjak, Andabak i Novoselić te jedino ovozimsko pojačanje Mioč. Kako je tjedan uoči prvenstva rekuperirajući, jasno je da za ozbiljniji rad imam samo još ovaj tjedan, u kojem će se sigurno netko od ozlijeđenih priključiti. Neovisno o toj kvantiteti, jasno je da je ta šestorka preskočila dobar dio pripremnog razdoblja te da neće biti spremna i u optimalnoj formi na startu drugog dijela prvenstva. Neće nam preostati drugo nego u hodu osposobiti i uigrati momčad koja bi nas igrom i rezultatom zadovoljila. Ohrabrujuće je da je raspoloživi kadar maksimalno odradio pripreme te će biti spreman za predstojeće izazove, a nadamo se da će izostali brzo nadoknaditi propušteno - s umjerenim je optimizmom zaključio trener Špehar.

U međuvremenu je zaključen i prijelazni rok za Višnjevac. Došao je samo posuđeni Osijekov igrač Benedikt Mioč, a otišli su Josip Eling (Hajduk, Split), Bruno Krstanović (Čepin) i Ivica Vuka (BSK, Bijelo Brdo), kojem se sada pridružio brat blizanac Marijan, dobivši istupnicu i pristupivši osječkom Metalcu. D.Lekšan

Možda ste propustili...

U RIJECI KREĆE FINALNA SERIJA ZA PROBOJ U KOŠARKAŠKU ELITU

Kvarner prvi nositelji, ali Brokeri su ga ove sezone već pobijedili usred Rijeke

HAJDUK JE DAVAO NAJVIŠE PRILIKA SVOJIM "TIĆIMA"

Osijek: Svaki četvrti igrač iz vlastite škole

Najčitanije iz rubrike