Sport
RAZRIJEŠEN MISTERIJ OKO MLADOG NAPADAČA

Ivan-Jakov Džoni na probi u ukrajinskom Dnjipru
Objavljeno 18. siječnja, 2014.

VINKOVCI – Od prozivke igrači Cibalije odradili su tri treninga, a manje su ozljede zadobili Josip Milardović i Tomislav Čuljak. No, ozljede su manjeg opsega i igrači će se brzo vratiti normalnom radu.

- Milardović je istegnuo mišić pa će raditi smanjenim intenzitetom, a slično nešto dogodilo se i Čuljku, no, sve to nije nimalo zabrinjavajuće i obojica će u ponedjeljak biti spremni za početak pravih priprema.

Danas će nogometaši Cibalije odigrati međusobnu utakmicu, kako bi trener Damir Petravić još jednom dobio uvid u pravo stanje igrača. Za sada jedina prinova u redovima Cibalije je Mario Kiš. Pojačanja se mogu očekivati vrlo brzo.

- Još nismo završili pregovore. Bližimo se kraju, ali ponovit ću još jednom, ne idu brzinom kakvom bismo mi to htjeli. Očekujem da sve bude riješeno do ponedjeljka - rekao je Dražen Pernar.

Razriješen je i misterij oko Ivana-Jakova Džonija, koji se nije pojavio na prozivci.

- Znamo da je na probi u ukrajinskom Dnjipru. U SMS-u mi je napisao da je od Hajduka dobio sedam dana za probu u tom klubu. Ako ne uspije zadovoljiti njihove kriterije, vratit će se u Cibaliju.

Nakon današnje utakmice igrači će u nedjelju imati slobodan dan. Od ponedjeljka kreće “udarnički” ritam od po dva treninga dnevno. Već u srijedu slijedi prva pripremna utakmica. Cibalia gostuje u Pečuhu. A. Grgić

Najčitanije iz rubrike