Sport
VRATAR CIBALIJE

Ivan Filipović: Boravak u nogometnom velikanu puno će mi pomoći u karijeri
Objavljeno 16. siječnja, 2014.

VINKOVCI – Mladi vratar Cibalije Ivan Filipović boravio je tjedan dana u kampu prvaka Europe Bayerna iz Münchena. Trenirao je u Bavarskoj s vršnjacima, vidio i osjetio kako se radi u jednom od najboljih klubova svijeta, a u Vinkovce se vratio pun dojmova.

- Sedam dana sam radio s drugom momčadi Bayerna i bilo je - super! Golema je razlika u pristupu radu između njih i nas, mislim Cibalije, oni su pravi profesionalci - kaže mladi Filipović, koji je umalo i stao na vrata Bayerna.

- Trebao sam braniti na dvije utakmice, ali budući da se radilo o međunarodnim utakmicama, a ja sam profesionalac, nisam smio nastupiti. No i ovako sam pun dojmova, dobio sam golemo iskustvo i mislim da će mi boravak među Bavarcima pomoći u budućem radu.

Filipović se u Münchenu koncentrirao na rad i upijanje znanja od stručnjaka iz Bayerna i o mogućoj daljnjoj suradnji malo toga zna.

- Zadovoljan sam kako sam odradio treninge, a mislim kako su i oni. Hoće li biti suradnje ili nečega konkretnijeg o tome stvarno ne znam ništa, poslove vodi moj menadžer. Meni je najvažnije da sam iskoristio priliku i odradio treninge s vrhunskim stručnjacima i da sam zadovoljan tim radom. Za ostalo ima vremena - dodaje mladi vratar Cibalije. (A.G.)

Možda ste propustili...

SLAVONSKI OBRAČUN U SUPERSPORT PRVOJ LIGI

U srazu sa susjedima motiv nam je još veći

MALA ODBOJKA NA REGIONALNOJ RAZINI

Rivalima motiv za dalje, Mursi primat

Najčitanije iz rubrike