Crna kronika
DVA MUP-OVCA OZLIJEĐENA KOD ŽUPANJE

Pijana braća iz Gradišta
šakama na policajce!
Objavljeno 7. siječnja, 2014.

GRADIŠTE - U napadu pijane braće u nedjelju oko ponoći u Gradištu jedan županjski policajac ozlijeđen je teško, a drugi lakše. Prema neslužbenim informacijama, jedan policajac zadobio je frakturu lubanje nakon što ga je napadač udario šakom u glavu, a drugom policajcu drugi je napadač, također udarcem šakom u lice, razbio nos. U sukobu su lakše ozlijeđena i nasilna braća, koja su, prema dostupnim informacijama, policiji od prije poznata po raznim prekršajima pa i napadima na ovlaštene službene osobe.

Dva brata u dobi od 25 i 26 godina u noćnim su satima vikala i pjevala na sav glas na Trgu hrvatskih velikana u Gradištu. Policajci koji su sjedili u automobilu kazali su mladićima da se stišaju u te sitne noćne sate, no braću je opomena razljutila pa umjesto da se primire, počinju vrijeđati i psovati. Jedan od njih je navodno udario nogom u policijski automobil. Kada su policajci izašli iz vozila, kreće i fizički napad na njih. Braća su na kraju ipak uhićena i odvedena u policijsku postaju.

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osobe u dobi od 25 i 26 godina su uz kaznenu prijavu predane pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske - doznajemo od Domagoja Džigumovića, glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske.S.Lacić

Jedan od policajaca zadobio je frakturu lubanje

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike