TvObzor
NOVI DOMAĆI SPECIJALIZIRANI TV KANAL

RTL Kockica starta 11.1. u 11.01
Objavljeno 3. siječnja, 2014.
Program će, u dnevnom trajanju 18 sati, biti kombinacija domaće produkcije i stranih emisija

RTL Kockica, prvi besplatni specijalizirani kanal za djecu, mlade i obitelj, stiže nam 11. siječnja 2014. od 11.01 sat s mnogo zanimljivih zabavno-obrazovnih formata. RTL Kockica, najmlađi član medijske grupacije RTL Hrvatska, prikazivat će program koji će biti kombinacija domaće produkcije i stranog programa, a ponudit će raznovrsnost - od animiranih filmova za najmlađe do dokumentaraca i obiteljskih filmova za one starije. U 18 sati programa, koliko će se dnevno prikazivati, svi će zasigurno pronaći ponešto za sebe.

Sam početak prikazivanja programa bit će obilježen posebnom uvodnom emisijom tijekom koje će nas voditelji upoznati s programskim sadržajem novog kanala. Dan na Kockici je potpuno prilagođen ritmu djece te podijeljen na tri cjeline - jutarnji za najmlađe, zatim program za one nešto starije te večernji termin s programom za mlade i obitelj.

Od samog početka emitiranja programa RTL Kockice gledatelji će na internetskoj stranici www.rtlkockica.hr moći pronaći zanimljive videosadržaje i igre.

O programskim sadržajima RTL Kockice u sljedećem broju TV Obzora.

(D.BAĐUN)

ZABAVNO I EDUKATIVNO

- Ponosni smo što možemo predstaviti RTL Kockicu. Mnogo je truda uloženo u pokretanje ovog novog kanala. Uvjereni smo da imamo vrlo zanimljiv program koji je istovremeno edukativan i zabavan. RTL Kockica nastavit će obogaćivati svoj program novim formatima i idejama - izjavio je Johannes Zuell, predsjednik Uprave RTL Hrvatska, u povodu pokretanja novog specijaliziranog TV kanala.

Možda ste propustili...

FONTAINES D.C.: A HERO’S DEATH (PARTISAN)

Radost i očaj mladosti

GANGSTERI, VARALICE I LOPOVI ŽIVOTINJSKOG SVIJETA

Rođeni buntovnici

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana