Crna kronika
ISTRAGA PROTIV DRAGANA KULIĆA (35)

Krvavi zločin zbog ljubomore: Misleći da je ženin ljubavnik, nožem ubio mladića
Objavljeno 1. siječnja, 2014.

OSIJEK - Protiv Dragana Kulića (35) koji je nožem usmrtio Domagoja Matića (23), u Gašincima krajem prosinca, Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku pokrenulo je istragu. Rješenje o provođenju istrage protiv Kulića doneseno je zbog ubojstva sumještanina, te pokušaja nanošenja teške ozljede i prijetnje svojoj supruzi. Odvjetništvo 36-godišnjaka sumnjiči da je 21. prosinca, prijeteći kuhinjskim nožem pokušao teško ozlijediti 36-godišnju suprugu. Zatim je 23-godišnjaku istim nožem, zbog sumnje u vezu sa suprugom te jer ga je spriječio u ozljeđivanju supruge, nanio teške i po život opasne ozljede od kojih je mladić ubrzo preminuo.

Policija je o ovom tragičnom događaju zaprimila dojavu oko 5.20 sati. Hitna pomoć je po dolasku u Gašince pokušala reanimirati teško ozlijeđenog Domagoja, no nije mu bilo spasa. Mladić je na natkoljenici imao ubodnu ranu. Teško ozlijeđen zatečen je u kući Dragana Kulića.

Gašinčani su za Domagoja kazivali da je bio dobar dečko, da je igrao nogomet u mjesnom nogometnom klubu HOŠK te da je radio kao sezonac u građevinskim poslovima. Prema neslužbenim informacijama Dragan Kulić od prije je poznat policiji zbog obiteljskog nasilja. Dok je Domagoj u selu bio na glasu kao dobar, prijatelj mu Dragan na glasu je kao problematičan mladić.

Kulić se nalazi u istražnom zatvoru rješenjem suca istrage Županijskog suda u Osijeku zbog opasnosti od ometanja istrage i opasnosti od dovršenja djela.S.Lacić/S.Župan

Kulić je prije krvavog napada nožem pokušao ubosti i suprugu

Možda ste propustili...

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

OBAVLJEN OČEVID

Bager usmrtio građevinara

Najčitanije iz rubrike