Regija
ŽUPANJA

Novi pripravnici u županji
Objavljeno 18. prosinca, 2013.

ŽUPANJA - 17 mladih, visokoobrazovanih Županjaca, pravnika i ekonomista, počelo je stručno usavršavanje u gradskoj upravi, a uz njih još dvoje kolega prvi posao dobilo je u Komunalcu d.o.o..

- Mogu reći da sam zahvalna Gradu na poslu. Stručno usavršavanje svima nama je veliki korak k napretku - istaknula je Tilka Dokoza, magistrica prava, koja se nada da će naknada za stručno usavršavanje s 1.600 kuna mjesečno od Nove godine doista biti povećana na 2.300 kuna. Tilka smatra kako se svima kroz stručno usavršavanje otvaraju novi vidici. S njom se slaže i Krešimir Ivkić, koji je kao mladi ekonomist sretan što je prvi posao dobio upravo u svome gradu.

- Očekujem kako će nam svaki radni dan biti ispunjen poslom, da ćemo usvojiti nova znanja, ali i dati doprinos razvoju svoga grada - naglasio je.

Gradonačelnik Davor Miličević ističe kako se ovim novim ciklusom zapošljavanja mladih nastavlja trend započet prije nekoliko godina.

- Grad će i dalje podupirati mlade sugrađane da ostaju u svome gradu. To se čini kroz stipendiranje i kreditiranje studenata, te kroz zapošljavanje pripravnika - pojasnio je Miličević. Grad će i za ovih 17 pripravnika izdvojiti novac za polaganje državnog ispita.(Z.K.)

Možda ste propustili...

OBILJEŽEN DAN DRŽAVNOSTI

Položeni vijenci i upaljeni lampioni

U GRADSKOJ KNJIŽNICI GOSTOVAO NAJPOZNATIJI METEOROLOG

Vakula zabavio male Belišćane

LJETNI POSLOVI I NA KUPALIŠTU

Traže se radnici na Poloju

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

UZ POŠTOVANJE KONZERVATORSKE STUDIJE

Uklanjat će se građevine u dvorištu bivšeg Trgoprometa

2

NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE HSU-a

Vinković zatražio neopozive ostavke

3

POTRAŽUJU DODATNIH 141.000 EURA NA IME KAMATE

Zbog blokade računa
Grad Županja kreće u novu
parnicu s tvrtkom Borovo