TvObzor
U VELJAČI 2014. NA HRT-U

Stipe u gostima - Sedma
sezona i 20 novih epizoda
Objavljeno 6. prosinca, 2013.
Nekoliko novih likova unijet će dodatnu svježinu u cijelu priču - Željko Duvnjak, Inge Appelt, Dražen Kühn...

Uz mnogo entuzijazma i veliku tortu, ovih je dana u Zagrebu počelo snimanje sedme sezone serije “Stipe u gostima”. Ova najdugovječnija i jedna od najpopularnijih serija HRT-a iz sezone u sezonu oduševljava generacije gledatelja, a svojeglavi Stipe jedan je od njezinih najvećih aduta.

Sedma sezona ove rado gledane serije snima se prema scenariju Ognjena Sviličića, a imat će dvadeset epizoda.

- Prema mojem mišljenju, ova sezona je najbolje napisana, ima više humora, i to onog bezobraznijeg - najavio je Sviličić, dodavši da će cijelu obitelj brinuti ekonomska kriza, novac i problemi na poslu, a sve će začiniti trzavice sa Stipom.

Uigranu glumačku ekipu, uz Filipa Radoša i Vedrana Mlikotu, predvode Suzana Nikolić, Areta Čurković, Alan Šalinović, Hrvoje Kečkeš, Frane Mašković i Lana Barić.

- Nives, lik koji ja glumim, u ovoj će sezoni doživjeti veliku prekretnicu. Neću otkriti kakvu, samo ću natuknuti da će to biti na ljubavnom planu - rekla je Lana Barić.

“Da mi je netko rekao na početku da će serija doživjeti sedam sezona, ne bih mu vjerovala. Čini se da smo pogodili ukus publike, i to nam je svima drago i veliki kompliment”, riječi su Suzane Nikolić.

U novim epizodama pojavit će se i nekoliko novih likova, koji će unijeti dodatnu svježinu u cijelu priču. To su Željko Duvnjak u ulozi novog stanara i kućepazitelja Babića, Inge Appelt kao njegova zahtjevna majka, Dražen Kühn u ulozi Marinka, novog kolege u Ivinom uredu, te još mnoga poznata imena hrvatskog glumišta u gostujućim ulogama.

Piše: Dražen BAĐUN
JOŠ VIŠE HUMORA...

FILIP RADOŠ: Stipe će i u novim epizodama ostati Stipe. On je dosljedan, sve zna, za sve ima rješenje i uvijek je u pravu. Ostat će drčan Stipe koji bi u nekom drugom okruženju možda bio antipatičan, ali, evo, on je na kraju jedan dobroćudan lik.

VEDRAN MLIKOTA: U novim nastavcima ja dobivam novog kolegu, novog susjeda, a možemo najaviti da će nove epizode biti bogatije, s mnogo humora i novim gostima. Jedino i dalje ne znam kako ćemo sa Stipom izići na kraj, ha, ha, ha.

Možda ste propustili...

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

Najčitanije iz rubrike