Osijek
HSP UPOZORIO NA ENORMNA ZADUŽENJA GRADA

Marković: Proračun se donosi ranije da se Vrkiću osigura još godina mandata
Objavljeno 21. studenog, 2013.

“U proračunu za 2014. godinu nema stavke koja osigurava besplatne vrtiće, što je Vrkić obećavao u predizbornoj kampanji, nema ni stavke o besplatnim udžbenicima, ali je zato planirano enormno zaduženje od 60 milijuna kuna. Voditi grad po sistemu 'kad nema novca - digni kredit' znala bi i baba Manda”, upozorio je jučer Drago Marković, predsjednik osječke podružnice HSP-a.

Naime, u HSP-u javnost žele upozoriti na činjenicu da se proračun donosi iznimno rano, i to prije negoli je donesen županijski i državni proračun, a sve kako bi se, smatraju u HSP-u, Ivici Vrkiću osigurala još godina gradonačelničkog mandata.

- Aktualna je koalicija raštimani orkestar, pa je pitanje dana kad će se raspasti, a donošenje proračuna Vrkiću osigurava još godinu mandata. U ovom proračunu nema stavki za razvoj grada i nova zapošljavanja, niti vizije za ovaj grad - upozorio je dan uoči sjednice Gradskog vijeća Marković. N. Z. Eberhard

O napisima u Aktualu

Dragu Markovića i osječki HSP upitali smo o napisu objavljenom u posljednjem broju jednog tjednika, u kojem se navodi kako će jedini predsjednik HSP-a postati Josip Matković, čime bi Daniel Srb, izgubio ovu funkciju. “Taj je tjednik vrlo blizak struji Josipa Matkovića, stoga nas njihovi napisi uopće ne čude. Ja to ne bih ozbiljno shvaćao, to je čisti PR Josipa Matkovića”, tvrdi Drago Marković.

Možda ste propustili...

U NOĆNOM POHODU VANDALA NA METI SE PONOVNO NAŠAO VRTIĆ "IVANČICA"

Pročelje unakaženo govorom mržnje

PREDSTAVLJENI NAJBOLJI VIDEOURADCI STUDENATA AUKOS-A

Nagrađene za "ljekovitu tetovažu"

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

O TEMPORA, O MORES!

Nekad smo satima sjedili uz
kavu, sad ju pijemo s nogu

2

RAČUNICA ODJELA ZA MATEMATIKU

Sabo: Gotovo 90 % studenata koji su stekli diplomu u 2020. radi

3

POČINJE DRUGI KRUG ZIMSKOG SEZONSKOG SNIŽENJA

Cijene niže 50 %, osjetno više kupaca