Crna kronika
KRVAVA DRAMA U JARMINI

Mladić rafalima iz puške ranio
policajku i 43-godišnjaka
Objavljeno 4. studenog, 2013.
Pijani Tomislav J. nakon ispaljivanja krvavih hitaca predao se policiji

JARMINA – U Jarmini, selu pokraj Vinkovaca, odigrala se preksinoć oko 22.20 u dvorištu kuće u Gajevoj ulici krvava drama. S više hitaca iz automatskog oružja teško su ranjeni 26-godišnja Julijana R., policijska službenica, Vinkovčanka zaposlena u PU dubrovačko-neretvanskoj, i 43-godišnji Jarminjanin Ivica H. Za teško ubojstvo u pokušaju kazneno je prijavljen Tomislav J. (24) iz Jarmine.

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske jučer su javili da se počinitelj ubrzo sam predao u Policijskoj postaji Vinkovci, a nakon krim-istraživanja uz kaznenu je prijavu predan pritvorskom nadzorniku. Podaci govore i da je u vrijeme pucnjave bio pod utjecajem alkohola. Ranjena mlada žena i 43-godišnjak zadobili su prostrijelne ozljede nogu, a pomoć im se pruža u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci, gdje su podvrgnuti operacijama. Kako doznajemo, izvan su životne opasnosti.

U PU u Vinkovcima zasad ne navode motiv krvavog događaja, no glasnogovornik Domagoj Džigumović potvrdio je da su dva muškarca iz Jarmine, 24-godišnji počinitelj i ranjeni 43-godišnjak, posljednjih godinu dana bila u sukobu. Posljednji su se put sukobili u lipnju, verbalni ispadi prerastali su pritom u fizičke sukobe, pa je policija obojicu prekršajno prijavljivala zbog narušavanja javnog reda i mira.

Kako se doznaje, počinitelj za automatsko oružje nije mogao imati dozvolu. Na mjestu događaja, u dvorištu kuće ranjenog Ivice H., pronađeno je tijekom očevida 15-ak čahura, a policajci još uvijek istražuju sve okolnosti noćne pucnjave. Prema onome što govore seljani Jarmine, motivi krvave drame mogli bi se kriti upravo u nesuglasicama dvaju muškaraca iz Jarmine. U selu pričaju da bivša supruga ranjenog 43-godišnjaka, s kojim ima četvero djece, sada živi s 24-godišnjakom, s kojim se, kažu Jarminčani, navodno i zaručila.

Sanja BUTIGAN
SUSJEDI POMAGALI RANJENIMA

Nakon Tomislavove sulude pucnjave i bolnih povika ranjene žene stanari Gajeve ulice izišli su iz svojih kuća i pohitali pomoći ranjenima. I dok su neki zvali Hitnu pomoć i policiju, dva su susjeda pomagala Julijani, koja je obilno krvarila. I ona i Ivica zadobili su više prostrijelnih rana donjih ekstremiteta. Nakon operacije oboje je izvan životne opasnosti.(M.Bu.)

Možda ste propustili...

TOMISLAV SVETINA O AFERI “DINAMO 2”

Financijske odluke donosio je Mamić

SEDAM PROMETNIH NESREĆA S OZLIJEĐENIMA

Policija poziva na oprez, i dva djeteta ozlijeđena u sudarima

ZA VIKEND U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

158 prebrzih i 23 pijana vozača

Najčitanije iz rubrike