Sport
MLADI OSJEČKI BOKSAČI GOSTOVALI U MAĐARSKOJ

Rebolj porazio Balogha
Objavljeno 29. listopada, 2013.

PEČUH – U Mađarskoj je u subotu održan 13. međunarodni turnir “Memorijal Geza Horvath” na kojem je sudjelovalo 85 boksača. Osim mladih Mađara, nastupili su i mladići iz Slovačke i Hrvatske među kojima i tandem juniora iz Boksačkog kluba Osijek.

Natječući se u srednjoj kategoriji, Marijan Rajič izgubio je od Davida Bogdana na bodove, dok je Zvonimir Rebolj na isti način nadmašio domaćeg predstavnika Adama Balogha. Tako je daroviti sin nekad poznatog osječkog nogometaša Saše Rebolja nastavio kontinuitet pobjeda budući da je na nedavnom Memorijalu “Vlado Stojić” u Osijeku porazio sugrađanina Luku Živkovića (Mladost).

- Iza nas su nastupi u Koprivnici, Osijeku i Pečuhu koje smo uklopili u pripreme za nadolazeće izazove - kaže Matej Matković, trener natjecatelja u BK Osijek.

- Naime, za dva tjedna imamo dogovoreno novo predstavljanje naših mladića na Memorijalnom turniru “Ivan Smajić“ u Sl. Brodu.

Inače, prve su nastupe, nakon ljetne stanke, već imali debitanti iz treće generacije Škole boksa u tom klubu, dok je dojučerašnji državni prvak i reprezentativac Ante Čepo počeo raditi s najnovijim naraštajem dječaka željnih svladavanja boksačke abecede. Svi zainteresirani, i dalje, mogu mu se priključiti svake večeri u boksačkom prostoru dvorane Gradski vrt. (D.Kž.)

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana