Regija
DONACIJA RUKOMETNOM KLUBU IZ ŽUPANJE

Iz Švicarske u Županju stigle lopte
od kojih je svaka vrijedna 100 eura
Objavljeno 23. listopada, 2013.

ŽUPANJA - U vremenu kada je sponzora sve manje, kada se i u sportu, naročito amaterskom, sve teže zatvaraju financijske konstrukcije, svaka je potpora dobrodošla, a kamoli kada neki gradski klub dobije dvadesetak lopti od kojih je svaka oko stotinu eura. Kratak je to sažetak priče koju županjski rukometni klub, zahvaljujući svome sugrađaninu Marku Mirosavljeviću, njeguje posljednjih nekoliko godina surađujući s reprezentativcem Goranom Perkovcem.

- Goran je naš veliki prijatelj i s obzirom na to da volim bodriti naše rukometaše, posljednjih pet-šest godina iz Švicarske stiže najmanje 20 lopti godišnje. No, osim lopti, tu je i druga oprema - saznajemo od Marka Mirosavljevića, Županjca koji je i prije nekoliko dana donio donirane lopte i rado se fotografirao sa županjskim rukometašima na jednome od treninga.

Na svim donacijama rukometaši zahvaljuju, a tajnik RK Županja Ivan Grigić i dodaje: “U ovim teškim vremenima svaka je pomoć dobrodošla. To su kvalitetne lopte i mi u klubu sigurno ne bismo imali toliko lopti da nije ovih donatora. Hvala im", naglasio je Grigić.

Dodaje da već duže pokušavaju realizirati prijateljsku utakmicu, no zahvala Perkovcu za sada se svela na "domaće proizvode".

- Mi se njemu tako odužimo, no željeli smo da se, bude li prigode, u Županji odigra jedna utakmica. Bude li njegov klub u Hrvatskoj, valjda će se i to moći realizirati - objašnjava Grigić.

Rukometni klub Županja velik je sportski pogon koji okuplja brojne mlade, imaju puno obveza, što povlači i znatna financijska sredstva, tako da donacija rukometnih lopti županjskim rukometašima i te kako puno znači.Z.Knežević

Možda ste propustili...

OPĆINA MARIJANCI POTPOMOGLA JOŠ DESET MLADIH OBITELJI

Za rješavanje stambenog problema 280 tisuća kuna

ŽUPANJA POMAŽE I U OVOJ AKADEMSKOJ GODINI

Zatraženo uvođenje dodatnih kriterija za stipendiranje studenata

SAN PRETOČILI U ORGANIZIRANU PROIZVODNJU

7stars motivirajuća poduzetnička priča

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OPĆINA IŠČEKUJE RAZGOVORE I NOVAC

"Poirot kod Strizivojne" čeka dva ministarstva

2

VRTIĆ BEZ RAVNATELJICE

Plečić: Općina me ignorirala

3

KARANAČKA ULICA ZABORAVLJENOG VREMENA

Svaki predmet naći će se u Registru kulturnih dobara