Novosti
TRIBINA O LIBERALIZMU U GRADU NA DRAVI

HNS: I u Osijeku bi se mogao održati “gay pride”
Objavljeno 21. listopada, 2013.

Vezani članci

HNS PREDSTAVIO TIM OD 40 LJUDI

Pusić: Počinje nova faza stranke

OSIJEK - Kako bi svojim članovima, ali i svim simpatizerima i potencijalnim glasačima približili osnovne principe liberalne etike, koji su temelj političkog djelovanja HNS-a, saborski zastupnik ove stranke Boris Blažeković uz podršku Stjepana Čuraja, predsjednika HNS-a Osječko–baranjske županije i predsjednika osječke podružnice Zorana Ranđelovića, te zamjenika gradonačelnika Osijeka Vladimira Hama, održao je jučer političku tribinu s temom “Liberalizam i položaj HNS-a u Hrvatskoj. “U Osijeku sam treći put, a u sklopu HNS-ove političke akademije Hrvatsku obilazim već osam godina. Držim da je politička kultura u Hrvatskoj na niskoj razini i bilo bi dobro da se tako nešto promovira sa svih aspekata, a ne samo s liberalne pozicije, te da budemo politički sve osvješteniji i da znamo dati glas onima koji su nam bliski”, komentirao je Blažeković te dodao kako je, prema njegovu mišljenju, HNS stranka u usponu.

Zanimljivu informaciju vezanu uz HNS-ove napore u samom Osijeku, gdje je ova stranka u vladajućoj koaliciji, iznio je jučer i Čuraj.

- Što se tiče liberalizma, mislim da se Osijek odmaknuo od ratnih zbivanja i da je sazrio, te vjerujem, i možda se već sljedeće godine može pridružiti Splitu i Zagrebu te da održimo jedan “gay pride” u Osijeku - poručio je Čuraj.N.Z.Eberhard

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike