Zvjezdarnica

TURSKI ZAVODNIK IZ SERIJE “DJEVOJKA IMENA FERIHA”
Cagatay Ulusoy: Moja obitelj emigrirala je iz Bosne
Objavljeno 22. listopada, 2013.
Ulusoy je 2010. pobjedio na izboru Best Model of Turkey

Vezani članci

DJEVOJKA IMENA FERIHA

Feriha je prelijepa i fatalna, ali - lažna!

JOŠ VIJESTI

ANA I VLADO

Snimili spot za Alku

KRK SPRING BIKE ADVENTURE 2015

Doživite Krk svim osjetilima na 2 kotača

NAKON NAVODNE SVADBE

Basti i Ana u Rimu

Jedan od najzgodnijih turskih glumaca, Cagatay Ulusoy, osvojio je ženski dio publike kao bogati mladić Emir koji se zaljubi u siromašnu djevojku Ferihu u seriji “Djevojka imena Feriha” Nove TV.

Nedavno je za časopis “Story” otkrio da mu je najneugodnije kad mora snimati scene ljubljenja.

- Napet sam i neugodno mi je, ali svejedno ih snimam - kaže zgodni glumac. Cagatay je 2009. godine počeo raditi kao model, a samo godinu dana poslije osvojio je laskavu titulu najboljeg modela Turske. On je zapravo još jedan turski adut. Naime, nakon Kivança Tatlituga (“Strasti orijenta”), Ulusoy je pripadnik nove, mlade generacije mistera koje turski producenti pretvaraju u glumce i potom serije, u kojima visoki ljepotani dobivaju glavne uloge, odlično prodaju. Naime, Kivanç je osvojio titulu Model World 2001., a nasljednik mu je Ulusoy koji je 2010. pobjedio na izboru Best Model of Turkey. Umjesto da ide na svjetsko natjecanje u Bugarsku, odlučio se za glumu i prihvatio se uloge u filmu “Anadolu Kartallari”, turskoj inačici “Top Guna”.

- Moja je obitelj emigrirala iz Bosne i Hercegovine, a rođen sam i odrastao u Istanbulu. Potječem iz obitelji srednjeg staleža - kaže mladi glumac za “Story”, koji je prije glume htio postati košarkaški trener. Satove glume pohađao je u školi Ala Algan, a glavna uloga u seriji “Djevojka imena Feriha” prvi je veliki projekt na kojem je radio. Iako se u turskim medijima pisalo da Ulusoy voli često partijati, on kaže da je istina upravo suprotna.

- Uživam provoditi vrijeme kod kuće i družiti se s prijateljima. Ako sam sam kod kuće, slikam, sviram gitaru i pišem pjesme - kaže glumac, koji negira i to da se pomirio s bivšom djevojkom Gizem Karacom.

- Ne vjerujem u ljubav, samo u odanost. Ako druga strana i ima problema s povjerenjem, čim me upozna, to će nestati jer sam uistinu odan - naglašava glumac.

Na internetskim forumima naveliko se raspravlja o Cagatayu, a cijela vojska poklonica ga uspoređuje s Edwardom Cullenom iz filmskog hita “Sumrak saga”, kojeg je glumio Britanac Robert Pattinson. Zanimljiva sličnost između dviju uloga je u tome što su i Emir i Edward momci iz mladih ženskih snova – inteligentni, duhoviti, plemeniti, pouzdani, zgodni... Sličnost između glumaca je u tome što su obojica osvojila gledateljice u istoj životnoj dobi. Kao i Pattinson kad je snimao “Sumrak”, i Cagatay ima 23 godine. Zapravo, 23. rođendan bio mu je 23. rujna, a već se može pohvaliti slavom i zaradom iz snova. T.Kvorka

CAGATAY ULUSOY

Ne vjerujem u ljubav, samo u odanost

Nova serija

Cagatayu su sva vrata otvorena. Turci s uzbuđenjem čekaju novu seriju pod nazivom “Medcezir”, koja se snimala još ovog ljeta, a u njoj Ulusoy nosi glavnu ulogu. Serija je rađena kao turska verzija američke tinejdžerske serije “O.C”.

NAJČITANIJE IZ RUBRIKE
DanasTjedan danaMjesec dana

“X FACTOR ADRIA” : TALENTIRANA MLADA ĐAKOVČANKA PROŠLA DALJE

Iva Ćurić: Najveći izazov mi je bio
opravdati svoj ostanak u showu

KUD JOSIPOVAC SNIMIO SPOT ZA SVOJU HIMNU

Josipovac, moje selo malo

ALMO ČATLAK U GLAVNOM RUSKOM GRADU

Mr. Gulash uskoro će ući u vaše domove

Što su vaši prijatelji čitali na Glasu