Crna kronika
STRAVIČAN OBRAČUN NA CESTI

Ljubomorni mladić propucao
bivšu djevojku njenog novog momka
Objavljeno 20. listopada, 2013.

KRUNOSLAVLJE – Nezapamćena tragedija dogodila se večeras oko 20 sati na cesti između Feričanaca i Orahovice. Kako neslužbeno doznajemo, ljubomorni 31-godišnji G. B. iz Krunoslavlja pored Viljeva, na cesti je zaustavio automobil u kojem je bila njegova bivša 24-godišnja djevojka S.B. iz okolice Mikleuša s novim momkom A.Č.,te ih propucao vatrenim oružjem. Oboje su zadobili teške tjelesne ozljede i prevezeni su u Opću županijsku bolnicu u Našicama, a ubrzo zatim u osječku bolnicu. Djevojka je zaprimljena u teškom stanju te ima pet prostrijelnih rana u predjelu glave, ruke i nadlaktice, dok mladić ima prostrijelne rane u predjelu nadlaktice.
Zbog ozbiljnosti situacije na ceste diljem Virovitičko-podravske županije stali su interventni policajci s dugim cijevima kontrolirajući promet, kako osumnjičeni mladić ne bi pobjegao te počinio novo kazneno djelo. Od njegovih poznanika doznajemo da je prije nekoliko dana na Facebook stavio sliku kalašnjikova i bombe i prijetio da će ubiti bivšu djevojku što je kod njih izazvalo čuđenje jer inače nije bio incidentna osoba. Od Darija Premeca, glasnogovornika PU osječko-baranjske doznajemo da je u tijeku postupanje prema osobi na zahtjev PU virovitičko-podravske.
-Vjerojatno se radi o kaznenom djelu i o mogućem privođenju, ali ovoga trena još ne znamo o kojem se kaznenom djelu radi – istaknuo je Premec.
Također doznajemo da je ispred  kuće osumnjičenog u Krunoslavlju pet policijskih automobila, traje akcija uhićenja i da su stigli inspektori koji s njim pregovaraju.
Od Josipa Štajdohara, glasnogovornika PU virovitičko-podravske nismo bili u mogućnosti dobiti izjavu jer se opetovano nije javljao na mobitel.
Slobodan Kadić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike