Regija
NAGRAĐENI U BARCELONI

Lijepoj našoj Savi brončana statua
Objavljeno 16. listopada, 2013.

ŽUPANJA - Projekt Lijepa naša Sava, koji su 2008. partnerski pokrenuli Ministarstvo regionalnoga razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture, Međunarodna komisija za sliv rijeke Save te Coca-Cola HBC Hrvatska, nagrađen je u Barceloni brončanom statuom Stevie® u kategoriji najboljega europskog programa društvene odgovornosti na 10. natjecanju International Business AwardsSM.

Nagradu je preuzela direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću Coca-Cole HBC Hrvatska Boška Trbojević.

- Ovo priznanje na međunarodnoj razini za nas predstavlja još jednu potvrdu da smo projektom Lijepa naša Sava učinili velik iskorak u rješavanju pitanja povezanih s očuvanjem vodnoga bogatstva, ali i poticanja kontinentalnoga ekoturizma i neiskorištenih gospodarskih potencijala uz Savu na temeljima održivosti. Ova nagrada snažan je poticaj za nastavak rada na projektima ulaganja u zajednicu - rekla je Trbojević.

Projekt Lijepa naša Sava ove je godine održan šesti put u svim velikim gradovima uz Savu – Zagrebu, Sisku, Slavonskome Brodu i Županji, a obuhvaćao je različite sadržaje i događanja kojima se građane potiče na povratak rijeci te razvoj ekoturizma i održivoga gospodarstva uz nju.(M.L.O.)

Možda ste propustili...

FAKULTET TURIZMA I RURALNOG RAZVOJA U POŽEGI

Promoviran prvi naraštaj diplomanata

UGODAN POSJET STUDENCU U LADIMIREVCIMA

Kada skoknu do svoje trgovine, ni kuću ne zaključavaju!

Najčitanije iz rubrike