Zdravlje

Jedriličarski brend Henry Lloyd inspiriran pjeskovitom oazom
Objavljeno 15. listopada, 2013.

U Zagrebu je predstavljena muška i ženska najnovija kolekcija za jesen/zimu vrhunskog jedriličarskog brenda Henry Lloyd. Predstavljanje nisu propustila brojna imena društvenog života, poput Antonije Blaće, Kristine Bradač, Mare Bratoš, Anite Dujić...

Od ove jeseni kolekcija je dostupna i hrvatskim obožavateljima u zagrebačkoj prodavaonici Mare store. Inspirirana je pjeskovitom oazom egzotične prozračnosti i kozmopolitskog luksuza.

Kolekcijom dominiraju crvena, bijela i plava boja, kojima je ovaj put dodana nijansa duhana, pijeska i konopa, stvorivši tako kolonijalnu „aromu" odjeće krojene od izrazito laganih materijala. Ženska kolekcija osmišljena je na temelju izmjene plave i bijele boje – dugovječnim simbolom klasične elegancije. Kontrast u printovima i sjajnim detaljima u crvenoj i zlatnoj boji odaju dah stilske elegancije i ležernosti. Lagani materijali poput pamuka s hi-tech materijalima čine spoj egzotične prirode i urbanog života.

Sigurno je da će i obožavatelji ove modne marke u Hrvatskoj uživati u šumu valova podjednako atraktivnih i opuštajućih dijelova jadranske obale i krajolika. Brend Henri Lloyd ove godine slavi 50 godina uspješnog postojanja i u povodu toga organizirao je putovanje brodom oko svijeta, tijekom kojeg će se u 365 dana predstaviti na najljepšim destinacijama u svijetu.(Z.Z.)

Najčitanije iz rubrike