Regija
NK ŠAMPION IZ ŠUMARINA

"Šampioni" nabavili dresove iz Škotske
Objavljeno 10. listopada, 2013.

BELI MANASTIR - Većina baranjskih klubova muku muči sa sportskom opremom. Nije rijetkost da imaju po jednu ili dvije garniture dresova s dugim i isto toliko s kratkim rukavima. A kada im nešto ''padne s neba'', nikoga ne zanima što su donirani dresovi u bojama koje nemaju veze s klubom. Svaki dar im dobro dođe, a kada netko odjednom dobije pet garnitura, onda je to velika stvar. To se upravo dogodilo NK-u “Šampion” iz belomanastirskog prigradskog naselja Šumarina, koji sjedište ima na nekadašnjem Jadranovom igralištu u drugom prigradskom naselju - Šećerani. Poprilično otužan fond sportske opreme ''pojačan'' je spomenutim brojem garnitura dresova i hlačica, od kojih je jedna rabljena, a ostale četiri - potpuno nove. ''Dobrotvor'' je Duško Kostić, predsjednik Udruge romskog prijateljstva Luna i odnedavno tajnik šumarinskog Šampiona.

- Prilikom posjeta Škotskoj i našim volonterima koji su neko vrijeme boravili kod nas, pričao sam o probelima s kojima se susreću baranjski sportski klubovi. Nije trebalo dugo čekati i - oprema je stigla - priča Kostić, skromno ističući kako je on bio samo posrednik, ali bez prijatelja iz Škotske od opreme ne bi bilo ništa.

Zajedno s nekoliko nogometnih lopti, novo čelništvo NK “Šampion” dar procjenjuje na desetak tisuća kuna. Uz riječi zahvale, objeručke su ga primili predsjednik uprave Franjo Vašanda, trener Dragoslav Ljubić-Šeki i ekonom Mladen Božić, ističući kako će im nova oprema dati novi ''impuls''. Želja im je u klub privući što više mladih igrača. Trenutačno tavore na dnu najniže baranjske lige, gdje, dodaju, neće dugo biti.(I.G.)

Možda ste propustili...

VISOKA ŠKOLA VIROVITICA U AKCIJSKOM PLANU

Razvoj cikloturizma s Barcsom

KATICA I MILE BASA IZ PRIBIŠEVACA PROSLAVILI 50. GODIŠNJICU BRAKA

Muž mora poštovati ženu i obrnuto

23. HUMANITARNA AKCIJA HODOČASNIKA IZ ZADRA

“Vukovaru ZaDar” - stigla pomoć Vukovarcima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

GRADSKI SPORTSKI PARK

Unatoč skepticima “priča” oko novog stadiona ide dalje

2

ŠTO S NEKRETNINOM KOJU NASLJEDNIK NE ŽELI

Kuću s teretom nasljednik neće pa pripadne zajednici

3

EU DAJE NOVAC ZA 224 HRVATSKE OPĆINE I GRADA

Wifi hotspotovi Babinoj Gredi, Županji, Cerni...