Sport
IGRAČI OSIJEKA POTVRDILI INCIDENT

Ljubojević: Čuo sam što je
sudac rekao našem treneru
Objavljeno 7. listopada, 2013.

Nakon prvog prvenstvenog kola igrači Osijeka svjesni su bili da se utakmice protiv izravnih konkurenata u borbi za ostanak moraju dobivati. No na kraju su morali biti zadovoljni i bodom, zbog činjenice da su gotovo cijelo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje.

- Uvjeren sam da nismo dobili crveni karton kako bismo uzeli sva tri. Zaslužili smo ih, ali što nam je sudac napravio... Ne mogu vjerovati da se tako može suditi u Prvoj ligi. Toliko pogrešnih odluka, na kraju i onaj penal, kojem su se svi čudli. Da je bio daleko, ne bih ništa rekao, ali bio je blizu i sve je vidio. Na Mikulićevu sugestiju da ga nije srušio promijenio je tu svoju odluku. Svaki bod nam je zlata vrijedan, ali utakmice protiv protivnika koji su s nama u borbi za ostanak moramo dobivati. Idemo iskoristiti ovu stanku, što bolje se pripremiti i uzeti bodove u Koprivnici – rekao je stoper bijelo-plavih Saša Novaković.

Najbolji u domaćim redovima bio je Goran Ljubojević. Dosta je problema stvorio obrani Zadra, no to nije bilo dovoljno za pogodak u gostujućoj mreži.

- Ne bih htio napasti suca, ali vidjeli ste kako je to bilo suđeno. Čuo sam što je rekao našem treneru, to je sramota, strašno. Mislim da smo igrali puno bolje nego prije, stvorili smo dvije-tri šanse, ali nismo ih zabili. Ovo je već četvrta utakmica u kojoj nismo zabili gol. Sljedeće kolo moramo biti bolji, nadam se da ćemo protiv Belupa uzeti minimalno bod – izjavio je nakon susreta napadač Osijeka.

Osijek nije stvorio prevelik broj „čistih“ prilika, a dvije takve propustio je realizirati Frane Vitaić.

- Naravno da mi je žao zbog preostala dva boda. Cijelo smo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje, no igrali smo dobro, imali smo prilika, ali dobro je što smo i taj bod uzeli. Imao sam dvije odlične prilike, ali to su te nijanse. Mogao sam biti heroj, a sada sam tragičar. Izbivao sam tri tjedna, treniram tek nekoliko dana i još uvijek me boli gležanj, ali ne želim se izvlačiti na to. Pokazali smo da možemo s konkurentima, pa vjerujem da ćemo u Koprivnici odigrati otvorenu utakmicu i nadam se da će nam se vratiti prilike koje sada nismo iskoristili – rekao je Vitaić.

Zadrani su bili zadovoljni remijem, što je potvrdio i Jakov Surać.

- Najavili smo bod, to smo i ostvarili. Suđenje ne bih komentirao, ali moram reći da nije bio kazneni udarac i sudac je ispravno postupio kad ga je poništio. Kad se sve zbroji, imali smo mi neke šanse, Osijek također neke jako dobre i mislim da je to na kraju najrealniji rezultat. Žao mi je Osijeka, što je u ovoj situaciji, mislim da je puno jača momčad nego što pokazuje na tablici - rekao je Surać. G. Roguljić

Možda ste propustili...

NOVI USPJEH MLADOG ČEPINČANINA

Tadić startao sedmi, završio treći

U 21. KOLU PRVE LIGE TUZLANSKOG KANTONA IZMEĐU MEĐIĐE I TREBAVE

Sudac dobio teške batine

Najčitanije iz rubrike