Regija
PROGLAŠENI POBJEDNICI NATJEČAJA

Najljepšu okućnicu ima
Županjac Zvonimir Luić
Objavljeno 15. rujna, 2013.

ŽUPANJA - Najljepšu okućnicu u Županji ove godine ima Zvonimir Luić, koji je prošle godine nagrađen za najljepše uređeni balkon, te je u svome domu u Ferde Bačića 9 ugostio sudionike natječaja za najljepše uređene okućnice, tradicijske okućnice, balkone i okoliš javno-gospodarskih ustanova.

- Hvala svima koji su i ove godine sudjelovali na natječaju. Pobjednicima čestitamo - istaknuo je Mirko Bačić, direktor TZ-a Grada Županja koji je natječaj i ove godine proveo u okviru aktivnosti Komisije za zaštitu prirode i uređenje turističkog mjesta. Ovogodišnjem pobjedniku u kategoriji okućnica Zvonimiru Luiću priznanje je uručio gradonačelnik i saborski zastupnik Davor Miličević.

- Zahvaljujući vama koji sudjelujete u ovome projektu, vama koji posebno uređujete okućnice i balkone, Županja je svake godine sve ljepša. Hvala vam na tome, a nagrađenima posebne čestitke - istaknuo je Miličević. Uz Zvonimira Luića, koji je posljednjih desetak godina otkrio posebnu ljubav prema cvijeću, i to različitih vrsta, te u svojim umirovljeničkim danima uživa u uređenju balkona i okućnice, drugo mjesto je osvojila Marina Pavkić iz Ulice F. Galovića 11, dok je treće mjesto pripalo Marku Mirosavljeviću iz Pozajićeve 50. U kategoriji tradicijskih okućnica prvo mjesto pripalo je Goranu Vrbanu, drugo Snježani Knežević, a treće Mandi Bušić. Nagrađeni su i vlasnici najljepše uređenih balkona: najljepši ima Vesna Gudeljević, a slijede Vesna Ožvat i Martina Lešić.

U kategoriji javnih i gospodarskih ustanova prva nagrada pripala je crkvi Mučeništva sv. Ivana Krstitelja, druga tvrtki Akord d.o.o., dok su treće mjesto podijelili Dnevni boravak za skrb o osobama s mentalnim i intelektualnim oštećenjima Gradskog društva Crvenog križa Županja i Zavičajni muzej Stjepana Grubera. Z.Knežević

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike