Mozaik
FRANCUSKI TENISAČ U SLAVONIJI

Vinkovčanka Josipa Dragun
osvojila Gaela Monfilsa
Objavljeno 7. rujna, 2013.

Vinkovačka ljepotica Josipa Dragun na izboru za miss hostesa ATP turnira u Umagu nije ponijela pobjedničku lentu, ali je osvojila francuskog tenisača Gaela Monfilsa!

Monfils je u četvrtak prošetao osječkim trgovačkim centrom Portanova. U prvi mah slika se činila pomalo nevjerojatnom, a pitanje se nametnulo samo po sebi - što Monfils uopće radi u Portanovi, Osijeku i Slavoniji? No trenutačno 39., a nekad sedmi tenisač svijeta već nekoliko dana boravi na istoku Hrvatske. Jedan od najvećih "šoumena" na touru u Vinkovcima je u posjetu djevojci Josipi Dragun, koju je ljetos upoznao na ATP turniru u Umagu, gdje je Slavonka radila kao hostesa. Iako je Josipa u prvi mah komentirala da je riječ samo o prijateljstvu, njihovi zagrljaji, poljupci i razmjenjivanje nježnosti otkrili su da tu ipak ima nečeg više.

- Da, zajedno smo - priznala je lijepa Vinkovčanka.

U Umagu su navodno samo “frcale iskre”, a romansa je počela tek kad je Francuz došao u Vinkovce.

- Nismo ništa petljali u Umagu, jer sam ono tamo shvatila isključivo kao posao. Naravno, privlačnost je postojala, ali se nisam željela upuštati u nešto više. Nakon turnira ostali smo u kontaktu, Gael je došao u Vinkovce i tako je krenulo... - pomalo stidljivo objašnjavala je Josipa.

Monfils se ovog ljeta iskazao na terenima Stella Marisa, ali i izvan njih. U večeri dok se birala umaška missica, imao je svoj show na glavnoj pozornici, a Josipa se tada borila za titulu najljepše. Žiri ju je proglasio prvom pratiljom, uostalom kao i na nedavnom izboru za Miss Hrvatske, no jedno je sigurno - Monfilsu je upravo ona bila najljepša. Nakon 24. izdanja Vegeta Croatia Opena Francuz je otišao na američku turneju, ali nije zaboravio lijepu Vinkovčanku. Naprotiv, svakodnevno su se dopisivali, a nakon što je poražen u 2. kolu US Opena, francuski je tenisač pohitao u Vinkovce, gdje stanuje 20-godišnja Josipa, studentica biologije na osječkom sveučilištu.

- Nisam osoba koja voli komentirati svoj privatni život, nije mi drag ovaj razgovor, ali kad ste nas već vidjeli, mogu samo potvrditi da smo zajedno, Gael je dobar i drag dečko. Ova veza je tek u početku, a vidjet ćemo dokle ćemo dogurati - zaključila je Josipa.

Inače, francuski teniski reprezentativac na 24. Vegeta Croatia Openu dogurao je do polufinala, a kao i mnogim tenisačima koji su proteklih godina boravili u Umagu, za oko mu je zapela lijepa hostesa. No za razliku od mnogih "umaških ljubavi", ova je romansa nastavljena i nakon turnira... I. Liović

Dolgopolov i Monfils kraljevi noći

Bez obzira na rezultate, Ukrajinac Alexandr Dolgopolov i Francuz Gael Monfils bili su zvijezde ovogodišnjeg Vegeta Croatia Opena. Iz večeri u večer uživali su u čarima umaških noći, a ni obožavateljica nije nedostajalo. Teniski se dvojac posebno istaknuo tijekom izbora za miss hostesa, a njihov show imao je odjeka i u svjetskim medijima. Dolgopolov je pred umaškom publikom izveo rap klasik "Gangsta's Paradise", a na pozornici mu se pridružio i Monfils.

Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

Najčitanije iz rubrike