Ekonomija
TRI NOVA VELIKA ZLATA U VITRINAMA BELJSKE MLJEKARE

ABC sirevi zlatni na sajmu u Gornjoj Radgoni
Objavljeno 27. kolovoza, 2013.

BELI MANASTIR - Tri nova Velika zlata u vitrinama beljske Mljekare epilog su 51. Međunarodnog sajma poljoprivrede i hrane AGRA, koji se od 24. do 29. kolovoza održava u slovenskoj Gornjoj Radgoni. Osvojili su ga “beljci” za ABC svježi krem sir, ABC svježi krem sir povrće i ABC svježi krem sir mediteran.

- Sajam AGRA najvažniji je poljoprivredno-prehrambeni sajam u Sloveniji, u okviru kojega se svake godine provodi i ocjenjivanje mlijeka i mliječnih proizvoda. Za ovogodišnje ocjenjivanje prijavljeno je 137 proizvoda, iz 26 tvrtki iz Slovenije, Hrvatske, Austrije i Njemačke - kaže Ljiljana Vajda-Mlinaček, izvršna direktorica beljskog sektora marketinga i turizma, naglašavajući kako, kao i svake godine, ocjenjivačku komisiju sajma AGRA čine stručnjaci iz cijele regije. Zadovoljno ističe kako je osvajanje ovih Velikih zlatnih medalja samo potvrda kvalitete ABC sira. Podsjeća kako ga čine samo tri sastojka - mlijeko, vrhnje i malo morske soli, kako ne sadrži aditive ni konzervanse, te kako je linija ABC-a obogaćena okusima šunke, vlasca, povrća te domaćim maslinama. Važno je istaknuti kako je prema posljednjem (svibanjskom) istraživanju tršišta pod nazivom “QUDAL Croatia 2013/2014“ za područje Republike Hrvatske, koje je proveo ICERTIAS - International Certification Association GmbH sa sjedištem u Zurichu, ABC svježi krem sir osvojio prvo mjesto u kategoriji Sirni namaz.

- Nakon Best Buy Awarda, u kojem je naš sir izabran kao najbolji omjer cijene i kvalitete u kategoriji sirnih namaza, Qudal istraživanje dodatna je potvrda vrhunske kvalitete ABC sira - podvlači Vajda-Mlinaček.I.GETTO

Za ovogodišnje ocjenjivanje prijavljeno je 137 proizvoda, iz 26 tvrtki iz Slovenije, Hrvatske, Austrije i Njemačke

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike